SKILLES SOM VENNER: Kjærligheten har tatt slutt for Jewel og ektemannen Ty Murray, men vennskapet består. Foto: All Over Press
SKILLES SOM VENNER: Kjærligheten har tatt slutt for Jewel og ektemannen Ty Murray, men vennskapet består. Foto: All Over PressVis mer

- Vi har hatt en vanskelig periode

Brudd for Jewel etter seks års ekteskap.

SEOGHØR.NO: Etter ti år som kjærester giftet artisten og låtskriveren Jewel «Jewel» Kilcher (40) seg med rodeo-cowboyen Ty Murray (44) i en vakker seremoni på Bahamas i 2008.

 

Seks år senere går de hver til sitt, melder People.com.

- Jeg og min mann, venn og partner gjennom 16 år har bestemt oss for å skilles. Ty og jeg har alltid prøvd å leve et så autentisk liv som mulig, og ønsker at seprasjonen som mann og kone vil bli like kjærlig som måten vi fant sammen på, skriver sangfuglen på bloggen sin.

- Privat har vi har hatt det vanskelig en periode, men bruddet er gjennomtekt og ømt. Vi har gitt oss selv tid og rom til å redefinere forholdet med kjærlighet i stedet for hat.

Paret har sønnen Kase Townes (3) sammen, og sier at hovedfokuset deres fremover vil være å samarbeide tett om hans oppdragelse.

- Vi tror vi kan fortsette å være gode venner som setter hverandre høyt, noe som er veldig viktig for oss som foreldre, og vi ønsker kun det beste for sønnen vår.

LES OGSÅ: Jewel var hjemløs og led av agorafobi