BRUDD: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby har skilt lag, men er fortsatt forretningspartnere og ser hverandre daglig.
BRUDD: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby har skilt lag, men er fortsatt forretningspartnere og ser hverandre daglig. Vis mer

- Vi har hatt en lykkelig skilsmisse

Etter bruddet fra ektemannen føler Jan Thomas (48) at han går gjennom puberteten på nytt.

SEOGHØR.NO: I mars ble det kjent at Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby (25) går fra hverandre.

Jan Thomas falt for 22 år yngre Christopher i 2008. Året etter giftet de seg under en romantisk seremoni på Grand Hotel i Oslo. Ekteparet har jobbet sammen i alle årene de har vært kjærester, blant annet under kåringen av «Årets best kledde» for Se og Hør.

I et intervju med VG Helg forteller kjendisstylisten at begge takler bruddet bra.

- Mange går gjennom en skilsmisse. Alle er forskjellige. Vi har hatt en lykkelig skilsmisse, forteller Jan Thomas til avisen.

Tilbake i puberteten

Nå nyter 48-åringen å fokusere på seg selv. Etter et langt opphold i Miami er han nå tilbake i Norge. Her tilbringer han mye av tiden med å jobbe, blant annet med «bli ny» for Se og Hør. Han har også utviklet en egen sminkeserie. Når han ikke arbeider er han på treningsstudio der han trener to ganger om dagen - seks dager i uken.

- Akkurat nå går jeg gjennom puberteten igjen. Jeg er 48 år og singel og har fått en mulighet. Alt føles nytt. Jeg gir meg selv den gaven å leve litt igjen. Plutselig kan jeg gjøre det jeg vil.

NY SMINKEKOLLEKSJON: Etter bruddet har Jan Thomas blant annet fokusert på jobb. Her er han på lanseringen av sin egen sminkekolleksjon tidligere denne måneden.  Foto: NTB scanpix
NY SMINKEKOLLEKSJON: Etter bruddet har Jan Thomas blant annet fokusert på jobb. Her er han på lanseringen av sin egen sminkekolleksjon tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jan Thomas har tidligere, i et intervju med Dagbladet pluss, lettet på sløret om årsaken til bruddet.

– Det var ikke sånn at vi plutselige var vi skilt. Det var noe som bygget seg opp over tid og var like udramatisk som å flytte inn sammen. Jeg giftet meg og flyttet sammen med en mann på 19 år. At det gikk så bra som det gjorde, med det utgangspunktet, er helt utrolig, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Jan Thomas fikk sjokk da Ingerid fortalte om håret sitt