STÅR PÅ: Artist Thomas Dybdahl og kona Unni har vært sammen i over ti år. Tittelen på hans nye plate, «What's Left Is Forever», henspiller blant annet på et håp om at familien de to har skapt vil bestå for resten av livet. Her er paret, som har  Foto: Stella Pictures
STÅR PÅ: Artist Thomas Dybdahl og kona Unni har vært sammen i over ti år. Tittelen på hans nye plate, «What's Left Is Forever», henspiller blant annet på et håp om at familien de to har skapt vil bestå for resten av livet. Her er paret, som har Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi har hatt det drit iblant

Thomas Dybdahl synger om problemene i ekteskapet på sin nye plate.

SEOGHØR.NO: Mandag slipper artisten Thomas Dybdahl (34) sitt nye album, et drøyt tiår etter debutsuksessen «... That Great October Sound».

Dengang erklærte han sin kjærlighet til sin ferske kjæreste Unni, mens på splitter nye «What's Left Is Forever» er det kona Unni Carr Dybdahl og deres sønn Albert (5) han synger om.

På den nye plata er imidlertid ikke alle strofene like rosenrøde, han synger blant annet om da han og Unni hadde store problemer i forholdet sitt.
 
- Nå når jeg er blitt voksen, føler jeg det er mer lov å si at hun og jeg har hatt det drit i blant, innrømmer han overfor Dagbladet Magasinet.

Både kona og sønnen var med 34-åringen til Los Angeles da han jobbet med det kommende albumet i fjor. Overfor avismagasinet er han klar på at han håper og tror at familien hans vil stå igjen som noe varig.

- Og vi kommer til å ha det drit igjen. Men det gjør ikke kjærlighetserklæringen noe svakere. Å ha det vanskelig er en del av et forhold. Iblant er det bare et valg å være der. Det er ikke alltid jeg har tenkt at det er meningen med livet mitt å være med den ene personen, men heller at det er dét jeg vil, heller enn noe annet, sier Dybdahl åpenhjertig i intervjuet.

Mandag 16. september slippes Thomas Dybdahls sjette studioalbum, «What's Left Is Forever».
 
LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg skulle bli voldtatt og drept