- Vi har gjort det slutt

Rita Oras DJ-ekskjæreste avslørte selv bruddet på Twitter.

SLUTT PÅ DETTE: Store avstander skal ha tæret på forholdet mellom Rita Ora og Calvin Harris. I midten av mai postet hun dette bildet på Instagram, med bildeteksten «Jeg savner dette fjeset». Foto: Stella Pictures
SLUTT PÅ DETTE: Store avstander skal ha tæret på forholdet mellom Rita Ora og Calvin Harris. I midten av mai postet hun dette bildet på Instagram, med bildeteksten «Jeg savner dette fjeset». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Slutt for annen gang!

Det musikalske stjerneparet Rita Ora (23) og DJ Calvin Harris (30) er ikke lenger sammen. Det melder UsWeekly.

Den skotske DJ'en avslørte selv bruddet på sin Twitter-profil fredag.

«For å imøtegå spekulasjonene - jeg og Rita avsluttet forholdet vårt for en stund siden.Hun er en vakker, talentfull kvinne og jeg ønsker henne alt mulig godt», twitret Harris.

For stor avstand

Dette skal være annen gang de to går hvert til sitt, etter å ha blitt gjenforent etter et brudd i januar. Da var visstnok årsaken til bruddet parets svært hektiske timeplaner på hver sin kant.

I et intervju med The Mirror i mai, skal «How We Do»-sangeren også ha hintet om problemer med å få avstandsforholdet til å fungere.

- Jeg er ikke glad i avstandsforhold. Hvis du hadde hatt et valg, ville du hatt personen hos deg. Det gjør meg ganske trist, men man må jobbe med det man har, uttalte hun i intervjuet.

- Noen ganger sitter man på et fly i 20 timer, noen ganger flyr du bare i fem timer. Det er krevende, men man får det til å funke, forsikret hun dengang.

Rita Ora og Calvin Harris begynte først å date i mai 2013. Tidligere har hun vært sammen med reality-stjernen Rob Kardashian (27). Han skal fortsatt slite etter at Rita angivelig bedro ham med 20 ulike menn.

FLØY VERDEN RUNDT: Stjerneparet måtte reise mye for å få tid sammen. Her er de avbildet ute på byen i New York i april. Foto: Stella Pictures
FLØY VERDEN RUNDT: Stjerneparet måtte reise mye for å få tid sammen. Her er de avbildet ute på byen i New York i april. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Han vil ha begge som date i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer