Yvonne Strahovski:

- Vi har giftet oss i hemmelighet

Yvonne Strahovski med overraskende nyhet på Emmy-utdelingen.

STO BRUD I SOMMER: Yvonne Strahovski kunne dele den gledelige nyheten om at hun har giftet seg. Det avslørte stjernen selv under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
STO BRUD I SOMMER: Yvonne Strahovski kunne dele den gledelige nyheten om at hun har giftet seg. Det avslørte stjernen selv under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Natt til mandag norsk tid gikk Emmy-utdelingen av stabelen i Los Angeles.

Den storslåtte feiringen kunne foruten en mangfoldig nominasjonsliste by på både stilfulle antrekk, et og annet overraskelsesmoment, i tillegg til et oppsiktsvekkende seierskyss.

«The Handmaid's Tale»-stjernen Yvonne Strahovski (35) var blant dem som troppet opp på den røde løperen, hvor den australske skuespillerinnen avslørte at hun i løpet av sommeren hadde giftet seg - i all hemmelighet.

- Ja, jeg har giftet meg! Det gjorde vi denne sommeren, fortalte Strahovski til Daily Mail.

- Hoppet i sjøen

35-åringens utkårede er skuespiller Tim Loden, som Strahovski først møtte da hun medvirket i TV-serien «Chuck».

På spørsmål om hva hun husker best fra den store dagen, forteller skuespilleren at været, og ikke minst varmen, gjorde inntrykk.

- Det var en hetebølge, forklarer hun om bryllupet, som fant sted i Paso Robles, California.

LYKKELIG GIFT: Tim Loden og Yvonne Strahovski giftet seg i sommer. Det avslørte duoen på den røde løperen under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Tim Loden og Yvonne Strahovski giftet seg i sommer. Det avslørte duoen på den røde løperen under Emmy-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor E! Online, som fikk en prat med både skuespilleren og ektemannen, forklarte sistnevnte at det var en svært spesiell dag for de begge.

- På tross av varmen, kom vi oss gjennom det, og mot slutten danset alle sammen. Det var helt fantastisk.

- Vi endte opp med å hoppe i sjøen i både dress og bryllupskjole, bare for å kjøle oss ned. Det var helt latterlig varmt, men vi hadde det utrolig morsomt, fortalte paret.

Strahovski var imidlertid langt fra den eneste som har skapt overskrifter etter nattens utdeling.

KLASSISKE: Jane Fonda, Sofia Vergara og Jessica Biel var blant «de eldre» stjernene som dukket opp. Det stoppet likevel ikke glamfaktoren, og flere store medier mener det var de som vant kjolekrigen natt til mandag. Foto: NTB scanpix. Video: NTB Scanpix/ Splash DV. Vis mer Vis mer

Kysset motspiller foran ektemann

Da svenske Alexander Skarsgård (41) vant en Emmy-pris for sin rolle i HBO-suksessen «Big Little Lies», valgte han å feire den store begivenheten ved å kysse motspilleren Nicole Kidman (50), som var på utdelingen med ektemannen Keith Urban (49), på munnen.

Kysset har, kanskje ikke overraskende, ført til stor diskusjon blant fans og tv-seere i USA.

Også Ben Affleck (45) var til stede på utdelingen for å støtte sin nye kjæreste, «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (37).

Duoen vakte på sin side oppsikt for å sneket seg inn bakveien.

Turtelduene ankom sammen, men gikk inn en diskret VIP-inngang fremfor å vise seg som par på den røde løperen.

LES OGSÅ: Brøt ut i sinne da Emmyen glapp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer