SLUTT: Selv om Gwyneth Paltrow og Chris Martin har klart å beholde vennskapet etter bruddet, så legger ikke skuespilleren skjul på at det siste året har vært tøft.  Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Selv om Gwyneth Paltrow og Chris Martin har klart å beholde vennskapet etter bruddet, så legger ikke skuespilleren skjul på at det siste året har vært tøft. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Vi har gått gjennom noen veldig tøffe tider

Gwyneth Paltrow åpner seg om det vanskelige året etter skilsmissen fra Chris Martin.

SEOGHØR.NO: Etter ti år som ektepar ble det i mars i fjor kjent at Gwyneth Paltrow (42) og Chris Martin (38) skulle skilles.

I en pressemelding avslørte de den gang at de hadde jobbet hardt for å redde forholdet - både sammen og hver for seg, men til tross for all kjærligheten de bar til hverandre hadde de bestemt seg for å gå hver til sitt.

I etterkant av bruddet har eksene fått mye skryt for å ha klart å opprettholde et fredelig vennskap. De har ofte blitt avbildet sammen med barna Apple (11) og Moses (9), og i april dro de på ferie til Mexico som en familie.

Barna kommer først

Nå avslører Paltrow likevel at det ikke har vært så lett å plutselig bli alenemor som det kanskje har sett ut for andre.

- Det har vært vanskelig, og vi har gått gjennom noen veldig tøffe tider som følge av dette, men vi har alltid sagt at barna er vår første prioritet, innrømmet hun under en bloggekonferanse i New York før helgen, ifølge Today.com.

- Og hva det egentlig betyr er at: «Selv om du hater meg i dag og aldri har lyst til å se meg igjen, så går vi på brønsj sammen. For i dag er det søndag, og det er det vi gjør søndager». Barna er hovedansvaret vårt, utdypet hun om forholdet til eksmannen.

Saken fortsetter under bildet.

FLINK PAPPA: Her er Chris Martin sammen med barna på tivoliet på Santa Monica Pier i Los Angeles bare noen måneder etter at skilsmissen ble kjent i fjor. Foto: Stella Pictures
FLINK PAPPA: Her er Chris Martin sammen med barna på tivoliet på Santa Monica Pier i Los Angeles bare noen måneder etter at skilsmissen ble kjent i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren og «Coldplay»-vokalisten, som også valgte å splitte milliardformuen etter skilsmissen, jobber fremdeles med å få alt til å fungere på best mulig måte, men Paltrow har bare godord å komme med når det gjelder Chris.

- Ting er definitivt ikke fullkomment, men det blir lettere med tiden, og vi er veldig gode venner. Han er en fantastisk pappa, så jeg føler meg heldig over at vi begge har klart å legge våre egne ting til side og i stedet fokusert på å være sammen som en familie slik at overgangen for barna ikke ble så brutal som den kunne ha blitt, fortalte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Gwyneth Paltrow holder seg i form med sex