Melina og Adrian fra «Ex on the Beach»

- Vi har gått fra hverandre

Overrasket med forholdet for en måned siden. Nå er det slutt.

BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte overfor Se og Hør. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Adrian Sellevoll og Melina Johnsen har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte overfor Se og Hør. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

For en måneds tid siden begynte «Ex on the Beach» å gå på skjermen her til lands, og det ble selvsagt feiret med en storslått fest for deltakerne. Da var det få som visste hvem de var, men deltakerne har på kort tid blitt noen av landets mest omdiskuterte personer.

Selv om programmet ofte får oppmerksomhet for drama og annet drøyt innhold, handler det i bunn og grunn om kjærlighet. To av deltakerne som fant hverandre der inne var Melina Johnsen (22) og Adrian Sellevoll (20).

Da Se og Hør møtte dem på premierefesten, kunne de avsløre at de hadde vært i et sju måneder langt forhold. Det betyr at de ble sammen enten under eller rett etter innspillingen av den omdiskuterte serien.

- Ikke sammen

Nå har de derimot valgt å gå hver til sitt. Det bekrefter Johnsen overfor Se og Hør.

- Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKET: Det var duket for premiere på «Ex on the Beach». Realitykollegene Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kunne avsløre overfor Se og Hør at de to har funnet tonen etter innspilling. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum. Vis mer

Sellevoll bekrefter også bruddet, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere. Da paret fortalte om forelskelsen for en knapp måned siden, sto alt bra til med dem.

- Ja, vi er kjærester, og kan bekrefte at vi har vært kjærester i sju måneder. Da vi kom hjem fra innspillingen, bestemte vi oss for å teste disse forholdsgreiene, sa paret til Se og Hør.

Se og Hør filmet hele seansen. Paret var usikre på om de kunne avsløre forholdet, men bestemte seg - etter å ha diskutert foran journalistene - at de kunne slippe katta ut av sekken.

- Vi fikk en ganske fin kjemi på slutten av det som skjedde, så kom vi hjem og det ble tatt til etterretning at vi skulle prøve å få til det som kalles et forhold, sa Sellevoll da.

Saken fortsetter nedenfor.

EX ON THE BEACH: Vera (88), Leif (92) og Torill (72) så den første episoden av den skandaleombruste TV-serien «Ex on the beach». Lite visste de at det for det meste skulle handle om nakenhet, utskjelling og alkohol. Se den eldre gardes reaksjoner på det mye omdiskuterte skandaleprogrammet. Reporter: Julie Solberg. Video: Malene Storrusten. Klipp: Emilie Rydning / Malene Storrusten. Vis mer

- Jeg synes hun var litt mye, men etter hvert når hun viste en god side så falt jeg for henne, sa han da.

Nå er romansen altså over. Sellevoll bor i Bergen, mens Johnsen veksler mellom å bo hjemme i Moss og hos venner i Bergen.

Slapp låt

Melina Johnsen er for øvrig aktuell med låta «Bitch, hør her». Den ble planlagt på forrige torsdag, spilt inn på mandag og ble sluppet den 13. august. Det er derfor kanskje ikke rart at sangeren selv ikke husker teksten på den rykende ferske singelen.

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, flirer hun overfor Se og Hør.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

22-åringen kan forsikre om at prosjektet i all hovedsak er humoristisk, selv om hun ikke hadde hatt noe imot om den toppet hitlistene etter hvert.

Låta er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, forteller hun.

LES OGSÅ: - Du kan tro jeg fikk bakoversveis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer