Vi har gått fra hverandre

Trude Mostue og Howard Thomas har gått fra hverandre etter seks års forlovelse.

SINGEL: Trude Mostue er singel etter bruddet med Howard Thomas. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
SINGEL: Trude Mostue er singel etter bruddet med Howard Thomas. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Takk for dansen...

SEHER.NO: TV-dyrlegen Trude Mostue og hennes walisiske kraftkar har gått fra hverandre. Seks år etter at Trude forlovet seg med britiske Howard Thomas er det slutt på forholdet. Nå er Trude på husjakt i Oslo. Det melder Her og Nå.

- Jeg kan bekrefte at vi har flyttet fra hverandre. Dette vil bli kjent før eller siden, så det er like greit å slippe katta ut av sekken, sier Trude Mostue (38) til ukebladet.

Trude stråler og smiler i "Skal vi danse", men privat har hun det ikke så lett. Hun og Howard har solgt drømmehuset sitt i Bath i Sør-England, og Trude bor i en ombygd låve i Lommedalen.

Eiendommen i England var taksert til 20 millioner kroner, og engelske medier spekulerte i at det var krise i forholdet som var årsaken til salget. Dette ble aldri kommentert av paret selv.

Nå vier Trude all sin tid til barna - og dansen. Hun trener flere timer daglig, og tar konkurransen på alvor. Det er ingen tvil om at hun gjerne vil komme langt i konkurransen.

Da hun fikk tilbud om å bli med i "Skal vi danse"  ga hun Howard beskjed på SMS før hun flyttet med ungene til Norge. Det likte den tidligere rugbyspilleren dårlig, ifølge Her og Nå.

PLAYBOYKONGEN HUGH HEFNER: - Lei av sex!

HÅNER NATASCHA I POP-SANG: Les mer!

TOM CRUISE FLØRTET MED BLONDINE: Katie var i Paris...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer