IKKE SLUTT: Siri Kalvig og ektemannen Kjell-Erik Østdahl har reddet ekteskapet deres etter bruddryktene tidligere i vinter.  Foto: seher.no
IKKE SLUTT: Siri Kalvig og ektemannen Kjell-Erik Østdahl har reddet ekteskapet deres etter bruddryktene tidligere i vinter. Foto: seher.noVis mer

- Vi har funnet tilbake til hverandre

Siri Kalvig og ektemannen reddet ekteskapet etter bruddryktene.

SEHER.NO:  I februar skrev ukebladet Se og Hør at ekteskapet mellom Storm-gründer og tidligere TV 2-værmelder Siri Kalvig (39) og Kjell-Erik Østdahl var i hardt vær, og ukebladet omtalte da Kalvig som «single, sexy og søkkrik».

Oppslaget skal ha fått Kalvig til å rase, da hverken hun eller ektemannen hadde kommentert deres ekteskapelige problemer til mediene, skriver VG. 


Og kort tid etter at nyheten kom skrev hun et iltert innlegg på sin Facebook-side.

«Ubehagelig at det kom ein gigantisk kontaktannonse på trykk i dag - totalt mot min viten og vilje. Eg meine ikke å ta meg sjølv så alvorlig, men eg synes d e dritflaut om någen faktisk tror at eg har stilt opp og brettet ut privatlivet... », var blant det 39-åringen skrev.

Nå viser det seg imidlertid at Kalvig og ektemannen har klart å redde ekteskapet deres, og 39-åringen avslører at de aldri sendte inn de formelle skjemaene som skal til for at en seperasjon skal tre i kraft.

- Jeg kan bekrefte at vi har funnet tilbake til hverandre. Vi har aldri vært skilt. Og det føles godt. Jeg har følt det ubehagelig å oppleve at en skilsmisse blir forskuttert. Derfor er det helt ok å gjøre det oppslaget til skamme, sier hun til avisen.

Lørdag vil paret, som giftet seg i 1998 og har to døtre sammen,  også vise sin kjærlighet for hele Norge, når de ankommer Bergen for å delta på TV 2s «Gullruten»-arrangement.

Kalvig er spesialinvitert av stiftelsen Gullruten fordi hun i fjor ble tildelt den spesielle fagprisen for formidling av fag i media. Ved en glipp ble hun ikke invitert til fjorårets utdeling, derfor er hun behørig invitert i år.Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg lar meg fascinere av muskler