David Beckham:

- Vi har fornyet ekteskapsløftene

Men idrettsstjernen innrømmer at han og kona har vært gjennom tøffe tider i forholdet også.

SOLID FORHOLD: David og Victoria Beckham har vært kjærester siden 1997. Foto: NTB Scanpix.
SOLID FORHOLD: David og Victoria Beckham har vært kjærester siden 1997. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I juli er det 18 år siden David Beckham (41) og Victoria Beckham (42) giftet seg i en overdådig seremoni i Luttrellstown slott i Dublin.

Siden den gang har paret bygget opp hver sin imponerende karriere og blitt foreldre til barna Brooklyn (17), Romeo (14), Cruz (11) og Harper (5).

Nå avslører firebarnsfaren at han og designerkona har gitt hverandre sine ja nok en gang - i all hemmelighet.

- Vi har fornyet ekteskapsløftene våre etter at vi giftet oss første gang, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs i helga, ifølge Us Weekly.

- Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, delte han videre uten å spesifisere når det skjedde.

Saken fortsetter under bildet.

NYFORLOVET: Her viser den tidligere Spice Girl-stjernen stolt frem forlovelsesringen David fridde med i 1998. Foto: NTB Scanpix.
NYFORLOVET: Her viser den tidligere Spice Girl-stjernen stolt frem forlovelsesringen David fridde med i 1998. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Under mottakelsen av parets første bryllup satt de på hver sin røde fløyelstrone i matchende lilla antrekk.

41-åringen innrømmer at han angrer på antrekket.

- Jeg hadde til og med en lilla hatt. Hva tenkte jeg på? Jeg så ut som han ene skuespilleren i «Dum og dummere.» Men det var sånn man gjorde tingene den gangen, forklarte han, ifølge nettstedet.

NESTEN KONGELIG: Victoria hadde på seg denne svindyre diamant og gulltiaraen under eventyrbryllupet i 1999. Foto: NTB Scanpix.
NESTEN KONGELIG: Victoria hadde på seg denne svindyre diamant og gulltiaraen under eventyrbryllupet i 1999. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Alle gjør feil

Til tross for utroskapsrykter i 2004, klarte duoen å stable ekteskapet på beina igjen, og i dag fremstår de som et av de stødigste og lykkeligste parene i Hollywood.

- Vi er en sterk familie. Vi har sterke foreldre. Vi ble oppdratt med de riktige verdiene. Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn.

Videre forteller David at han og Victoria har vært gjennom tøffe tider - som alle andre par.

- Det er noe man går gjennom i alle forhold og ekteskap. Det er en del av det å ha barn. Og ansvar. Tidlig i 20-årene hadde vi ikke noe annet ansvar enn oss selv og jobbene våre. Vi har stor respekt for livet vårt og når vi opplever vanskelige tider, så jobber vi gjennom dem sammen som en familie.

I helgen postet Victoria dette søte bildet av familien sin på Instagram:

«Jeg tror de elsker ham! Vi elsker deg @davidbeckham X VB»

I think they love him! We 💜 you @davidbeckham X VB 🙏🏻

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

LES OGSÅ: Beckham gjorde narr av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer