- Vi har forlovet oss

«Farmen»-paret planlegger bryllup.

BLIR MANN OG KONE: Morten Emil Bergan og Synne Bolstad kan takke reality-serien Farmen for at de traff hverandre. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no
BLIR MANN OG KONE: Morten Emil Bergan og Synne Bolstad kan takke reality-serien Farmen for at de traff hverandre. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Våren 2011 fikk Synne Bolstad (28) og Morten Emil Bergan (27) stor oppmerksomhet under innspillingen av TV 2-programmet «Farmen».

Pare forelsket seg nemlig på gården, og da de dro hjem igjen etter at TV-innspillingen var ferdig avslørte duoen at de var blitt kjærester.

Nå, fem år senere, planlegger Synne og Morten Emil bryllup.

- Det stemmer at vi har forlovet oss, bekrefter Bolstad til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET SEG PÅ TV: Varme følelser oppstod raskt mellom duoen. Foto: Alex Iversen/TV 2
FORELSKET SEG PÅ TV: Varme følelser oppstod raskt mellom duoen. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Forelsket seg tidlig i hverandre

Allerede i den første uka av realityprogrammet kom det tydelig fram at det har oppstått noe som lignet på en romanse mellom Morten Emil Bergan og Synne Bolstad - som den gang var 21 og 22 år gamle.

- Jeg ble betatt av Synne allerede den første uka, jeg ble vel litt forelsket helt fra starten av. Det er jo klart, hele stemningen på gården bygger for romantikk. Det var en jente jeg kom godt overens med, uttalte Bergan til Seoghør.no den gang.

Kjekkasen skrøt også voldsomt av den vakre jenta fra Vesterålen.

- Synne er en veldig bra jente, med store, flotte øyne. I tillegg er hun fryktelig ærlig og sier ting rett fram. Da får man alltid respons også, delte han videre.

Bolstad og Bergan er ikke det første «Farmen»-paret som har forlovet seg.

Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes møtte hverandre også under «Farmen»-innspillingen. Det var i 2008, da Gaute var programleder og Silje var deltaker.

Paret giftet seg tre år senere og i dag har de to barn sammen.

Sesong 12 av «Farmen» har premiere på TV 2 til høsten.

BINGO BINGO: Sammen med Anette-Marie Antonsen og Jorunn Stiansen prøvde Synne Bolstad seg som programleder i gameshowet «Bingo Bingo» i 2011. Foto: TV 2
BINGO BINGO: Sammen med Anette-Marie Antonsen og Jorunn Stiansen prøvde Synne Bolstad seg som programleder i gameshowet «Bingo Bingo» i 2011. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Adelén har blitt kjæreste med «Skal vi danse»-partneren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer