- Vi har flyttet sammen, og det føles veldig bra

To år etter at de fant kjærligheten på «Paradise Hotel», har Dennis Poppe Thorsen og Kristin E. Gjelsvik tatt forholdet ett skritt videre.

MØTTES I MEXICO: Dennis og Kristin traff hverandre for første gang under innspillingen av TV3-serien «Paradise Hotel» i 2012. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
MØTTES I MEXICO: Dennis og Kristin traff hverandre for første gang under innspillingen av TV3-serien «Paradise Hotel» i 2012. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Dennis Poppe Thorsen (23) og Kristin E. Gjelsvik (28) fant raskt tonen med hverandre da de møttes for første gang under innspillingen av TV3-serien «Paradise Hotel» i 2012.

Etter at de kom hjem til Norge ble paret kjærester, og nå bekrefter de to turtelduene til Seoghør.no at de har bestemt seg for å bli samboere.

MØTTES PÅ PARADISE: Her er Kristin og Dennis under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012, sammen med Iselin Michelsen (t.v.) og Camilla Karlsen Bøvollen (t.h.) Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
MØTTES PÅ PARADISE: Her er Kristin og Dennis under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012, sammen med Iselin Michelsen (t.v.) og Camilla Karlsen Bøvollen (t.h.) Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

- Jeg har sagt opp jobben min og flyttet fra Stavanger til Oslo for å være sammen med Kristin. Vi har bodd i hver vår by lenge, sier Dennis.

Fant tilbake til kjærligheten

Paret gjorde det i fjor midlertidig slutt, blant annet på grunn av utfordringene med å bo i hver sin by.

Men i juli kunne Seoghør.no avsløre at de to hadde funnet tilbake til kjærligheten. Dennis sier det er deilig å ha tatt spranget fra å bo alene til å bli samboer.

- Jeg flyttet inn for noen dager siden. Det føles veldig bra å bli samboer, selv om det vel ikke har gått helt opp for meg ennå, sier han til Seoghør.no.

Både han og Kristin var i 2013 også med i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Hjelper kjæresten med kleskolleksjon

Kristin driver den populære bloggen StyleConnection og lanserte tidligere i år en egen kleskolleksjon.

Nå får hun hjelp av sin nye samboer med den daglige driften.

- Jeg kommer til å hjelpe Kristin med kleskolleksjonen hennes, mens jeg ser meg om etter en ny jobb, sier Dennis, som tidligere blant annet har jobbet i utelivsbransjen i Stavanger, til Seoghør.no.

Se Kristin ta farvel med Dennis i «Robinsonekspedisjonen»:

LES OGSÅ: - Vi sov sammen hver kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer