<strong>BOR ALENE:</strong> Rockeartist Åge Sten Nilsen bekrefter overfor Se og Hør at han og kona har flyttet fra hverandre. Her er han avbildet under nachspielet på Hotel Continental etter utdelingen av Spellemannprisene i fjor.  Foto: SCANPIX
BOR ALENE: Rockeartist Åge Sten Nilsen bekrefter overfor Se og Hør at han og kona har flyttet fra hverandre. Her er han avbildet under nachspielet på Hotel Continental etter utdelingen av Spellemannprisene i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi har flyttet fra hverandre

Åge Sten Nilsen og kona bor ikke lenger sammen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske rockeartisten Åge Sten Nilsen (41), kjent fra bandet Wig Wam og TV-programmene «Singing Bee» og «Det store korslaget», har torsdag premiere på sitt hyllest-show til Queen og Freddie Mercury.

Men kona hans, Randi Judith (42), blir neppe å se på showets premiere. Se og Hør avslører nemlig tirsdag at ekteparet nå har flyttet fra hverandre. 
 
- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å bo hver for oss en stund fremover. Vi er fortsatt gode venner og jobber sammen, understreker Nilsen overfor Se og Hør.
 
Wig Wam-vokalisten ønsker ikke å kommentere bruddet ytterligere. Åge og Randi møtte hverandre da begge jobbet ved en institusjon for funksjonshemmede på 1990-tallet. De giftet seg i 1999, og har to barn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal gifte meg med Cheryl igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer