- Vi har flyttet fra hverandre

Ett år etter at hun flyttet sammen med kjæresten er Paradise-deltakeren på jakt etter et nytt sted å bo...

LETER ETTER EGET STED: Ett år etter at hun flyttet sammen med kjæresten, leter den tidligere  «Paradise Hotel»-deltakeren Karoline Berget etter ny bolig. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
LETER ETTER EGET STED: Ett år etter at hun flyttet sammen med kjæresten, leter den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Karoline Berget etter ny bolig. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Karoline Berget (22) fant for ett og et halvt år siden lykken med Vegard Kildal Hansen etter at hun kom tilbake fra realityinnspillingen i Mexico.

I september 2010 ble paret samboere i en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo, men nå har paret flyttet fra hverandre.

- Det stemmer at vi har flyttet fra hverandre og at jeg er på jakt etter mitt eget sted å bo, men foreløpig har jeg ikke funnet noe, sier Berget til Seher.no.

Narvik-jenta - som fikk mye oppmerksomhet da hun ble sendt ut av «Paradise Hotel» på dramatisk vis - har også skrevet om flytteplanene på sin blogg.

Til Seher.no understreker hun at hun fortsatt er sammen med eks-samboeren.

- Vi har bestemt oss for å bo hver for oss, men jeg er ikke singel. Utover det har jeg ikke noen kommentar til dette.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paradise-Karoline besøkte «The Hills»-Whitney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer