- Vi har flyttet fra hverandre

Lykken brast for det norske realityparet Nora Lindvåg Johre og Lucas Scott Andersen.

SLUTT: Ett år etter at de ble sammen er forholdet over for de to norske realitydeltagerne Nora Lindvåg Johre og Lucas Scott Andersen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
SLUTT: Ett år etter at de ble sammen er forholdet over for de to norske realitydeltagerne Nora Lindvåg Johre og Lucas Scott Andersen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ett år etter at de to norske realitydeltagerene Nora Lindvåg Johre (23) og Lucas Scott  Andersen (21) ble kjærester, har lykken tatt slutt.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Det har vært slutt siden 14. mai. Vi har flyttet fra hverandre, men er fortsatt venner og har beholdt kontakten, sier Nora - som i 2011 var med i TV3-serien «Paradise Hotel».


Bruddet skjedde kun to måneder etter at paret kom sammen på premierefesten for vinter-versjonen av «Robinsonekspedisjonen», hvor Lucas denne våren har vært en profilert deltager.

Nora sier til Seoghør.no at hun tror en av grunnene til bruddet kan være at forholdet deres har gått for fort framover.

- Vi flyttet jo sammen etter kun to måneder og det kan ha vært i raskeste laget. Men jeg er glad vi fortsatt er venner, for Lucas er en bra fyr, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt reglene for å ringe Paradise-kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer