Kate Hudson:

- Vi har fire søsken vi aldri ser

Nå ønsker Hollywood-stjernen kontakt.

NÆRT SØSKENFORHOLD: Oliver Hudson og Kate Hudson åpner seg om det vanskelige familieforholdet. Foto: Kristina Bumphrey/ Starpix/ REX/ NTB
NÆRT SØSKENFORHOLD: Oliver Hudson og Kate Hudson åpner seg om det vanskelige familieforholdet. Foto: Kristina Bumphrey/ Starpix/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har aldri vært noen hemmelighet at Kate Hudson (41) og broren Oliver Hudson (44) har et komplisert forhold til sin biologiske far, Bill Hudson (71).

Da de bare var ett og fire år gamle forlot han familien, og i voksen alder har det blitt mye drittslenging om hverandre i media.

Deres berømte mor, Goldie Hawn (75), som ble alene med barna, fant lykken igjen med skuespiller-kollega Kurt Russell (69), og han tok dem inn som sine egne. Sammen har de også sønnen Wyatt (34).

Ønsker kontakt

Kate og Oliver har et svært tett bånd, og dukker ofte opp på bilder og filmsnutter på hverandres Instagram-profiler. De har også podkasten «Sibling Rivalry» sammen.

Her avslører Kate nå at hun den siste tiden har tenkt mye på faren deres, samt de andre barna han har - som altså er deres halvsøsken.

- Vet du hvem jeg har tenkt på mye i det siste? Pappa, forteller hun i podkasten, ifølge Too Fab, og fortsetter:

- Og jeg har tenkt på søstrene våre som vi aldri ser og på broren vår. Brødrene. Vi har fire søsken vi ikke tilbringer noe tid med.

SAMMENSVEISET FAMILIE: Kate og Oliver Hudson tilbringer mye tid sammen med lillebror Wyatt (t.h) og stefar Kurt Russell og mamma Goldie Hawn. Her også med sine egne barn Wilder Hudson, Ryder Robinson, Bodhi Hudson, Rio Hudson og Bingham Bellamy. Kates yngste datter var ikke født da bildet ble tatt i 2016. Foto: Chelsea Lauren/ REX/ NTB
SAMMENSVEISET FAMILIE: Kate og Oliver Hudson tilbringer mye tid sammen med lillebror Wyatt (t.h) og stefar Kurt Russell og mamma Goldie Hawn. Her også med sine egne barn Wilder Hudson, Ryder Robinson, Bodhi Hudson, Rio Hudson og Bingham Bellamy. Kates yngste datter var ikke født da bildet ble tatt i 2016. Foto: Chelsea Lauren/ REX/ NTB Vis mer

I tillegg til Kate og Oliver, så har Bill nemlig også barna Emily (39) og Zachary Hudson (35) med ekskona Cindy Williams (73), og 15 år gamle Lalania Hudson med ekskjæresten, Caroline Graham.

Det er derimot uklart hvem det fjerde søskenet «Almost Famous»-stjernen nevner er, men Kurt Russell har også sønnen Boston Russell (40) fra et tidligere forhold, skriver nettstedet.

- Jeg tenker på at nå som alle blir eldre, så hadde det vært fint å få litt kontakt. Spesielt med søstrene mine. Vi har snakket så mye om søskenforhold og vanskelige forhold, og så sitter vi her og sier: «vi har verdens beste familie, vi er så fantastiske», men likevel erkjenner vi aldri at vi har fire andre søsken. Fire, utdyper hun.

Videre sier Hollywood-stjernen at hun synes det er viktig at de tar kontakt med alle søsknene og prøver å være litt sammen med dem.

Vis mer

«De er døde for meg»

Det trøblete forholdet mellom Kate, Oliver og faren surnet ekstra da Bill ga ut boken «Two Versions: The Other Side of Fame and Family» i 2011. Der stemplet han blant annet Kate som en drittunge. Fire år senere brøt det ut en offentlig krangel mellom trioen.

På farsdagen i 2015 postet nemlig Oliver et gammelt bilde av seg selv og Kate i armene på Bill med teksten. «Happy abandon day» som kan oversettes til noe sånt som: «Takk for at du forlot oss».

Dette falt ikke i smak hos Bill Hudson.

- Jeg gir slipp på dem. Jeg hadde fem barn, men nå anser jeg meg selv som far til tre. Jeg ser ikke på Oliver og Kate som mine egne lenger. Jeg ønsker at de slutter å bruke Hudson-etternavnet. De er ikke lenger en del av livet mitt. Oliver er død for meg, og det er Kate også, sa Bill den gang, ifølge nettsiden Contact Music.

Vis mer

Tilga faren

Året etter begravde de tre derimot stridsøksen.

I et radiointervju med Jenny McCarthy fortalte Kate at hun tror at hun og broren led på lik linje som andre barn som føler seg forlatt av en forelder.

- Vi tar det med humor, og ler av utfordringene vi har møtt på grunn av dette. For å være helt ærlig, så er faren vår, som vi ikke kjenner så veldig godt, utrolig morsom, delte hun, ifølge Us Weekly.

Videre forklarte 41-åringen at hun husker hans gode humor fra da de var små og sa at hun tror at de har arvet dette fra ham.

- Livet er merkverdig. Jeg føler meg kjempeheldig, og ser på alt som har skjedd som en velsignelse. Uansett hva han måtte gå gjennom, så har jeg tilgitt alt, sa hun.

Noen måneder tidligere avslørte også Oliver at forholdet mellom ham og faren hadde bedret seg.

- Episoden startet faktisk en dialog mellom oss. Vi snakker sammen nå. Jeg hadde en fantastisk tre timer lang samtale med ham. Vi tekster hverandre og prøver å møtes, så det ser ut som om dette kan repareres, fortalte han til Andy Cohen, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Kanye ønsker å flytte til London etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer