- Vi har fått verdens nydeligste gutt

Stavsprang-stjernen Cathrine Larsåsen jubler av stolthet etter at hun ble mamma for første gang.

STOLTE FORELDRE: Cathrine og hennes danske samboer Morten Jensen gleder seg over å ha blitt foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth
STOLTE FORELDRE: Cathrine og hennes danske samboer Morten Jensen gleder seg over å ha blitt foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: Den norske stavsprang-stjernen Cathrine Larsåsen (28) og hennes danske samboer Morten Jensen (32) ble søndag foreldre for første gang.

Cathrine bekrefter den glade nyheten til Seoghør.no.

«Verdens nydeligste gutt ankom i dag kl. 15.24. Han er velskapt og helt perfekt. Stolte foreldre», skriver hun i en tekstmelding.

Gutten skal ha vært 54 cm lang og veide 3,540 kg da han ble født.

Trente i trapper

Tidligere denne uken avslørte Cathrine til Se og Hør at hun ventet utålmodig på at fødselen skulle komme i gang.

- Jeg løper og hopper i trapper ca.en gang i uken med min treningsgruppe på Østerbro stadion. Det har jeg gjort hele svangerskapet.

Larsåsen har imidlertid tatt forholdsregler under treningen.

- Når de andre hopper spenst hopp 2-5 trinn, så hopper jeg kun ett og ett trinn. Jeg løper også mer "sprint" opp og ned når de gjør noe jeg ikke kan være med på, slik at jeg kan henge med på treningen. 

- Jeg hadde jo håpet treningen skulle ha en ekstra effekt dagen før termin,men kjenner ikke noe som så enda. Lille gull er nok tilpasset seg treningen for godt. Så han trives for øyeblikket alt for godt i magen..

- Men han må vel melde sin ankomst snart. Jeg venter i spenning, sa hun med et smil til Seoghør.no torsdag.

Viste frem magen

I januar viste Cathrine stolt fram sin babymage i en fotoshoot for Se og Hør.

- Graviditeten er det beste som har skjedd meg. Livet har fått en helt ny dimensjon, og jeg har fått et nytt og spennende forhold til kroppen min, sa Larsåsen den gang til Se og Hør.

Se video fra fotoshooten her:

LES OGSÅ: - Jeg har fått et nytt forhold til kroppen min