STOLTE FORELDRE: Holly Madison og Pasquale Rotella har fått en liten jente. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Holly Madison og Pasquale Rotella har fått en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi har fått vårt første barn

Holly Madison stråler av babylykke og avslører at tiden som Playboy-modell nå er et tilbakelagt kapittel.

SEOGHØR.NO: I august kunngjorde den tidligere Playboy-modellen og Hugh Hefners eks-kjæreste, Holly Madison (33) at hun ventet barn med kjæresten Pasquale Rotella (38). Tirsdag fikk paret en datter.

- Pasquale og jeg har fått vårt første barn, en jente. Vi har ikke bestemt oss for navn enda, men vi er overlykkelige, sier Holly til In Touch magazine.

- Jeg har aldri vært så forelsket som jeg er i dag, og etter å ha ventet i månedsvis har jeg endelig fått holde datteren min i armene for første gang. Holly og jeg gleder oss nå til å tilbringe tid sammen med babyen vår og glede oss over vår nye familie. Jeg er virkelig verdens lykkeligste mann, forteller den nybakte faren.

Madison, som kort tid før fødselen avslørte at hun ville spise sin egen morkake, har tidligere sagt at hun kommer til å være en kjærlig, støttende og involvert mor, samtidig vil hun også fortsette å jobbe. Men tiden som lettkledd modell er nå over for godt.

- Å få barn forandrer perspektivet. Man ønsker å gjøre ting som gjør dem stolt, sier hun til nettstedet.LES OGSÅ: Forikret puppene for seks millioner kroner