- Vi har fått en velskapt liten gutt

«Kaptein Sabeltann»-Kyrre har blitt trebarnsfar.

BABYLYKKE: Kyrre Haugen Sydness og kjæresten Lone Torvik har fått sin andre sønn sammen.
BABYLYKKE: Kyrre Haugen Sydness og kjæresten Lone Torvik har fått sin andre sønn sammen. Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kyrre Haugen Sydness (41) høster for tiden stor suksess som den beryktede sjørøveren Kaptein Sabeltann i familiefilmen «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama».

Men det er ikke bare på jobb bergenseren gjør det bra om dagen. Han har nemlig også akkurat blitt pappa for tredje gang.

- Vi har fått en velskapt liten gutt, og mor har det etter forholdene godt. Vi er veldig lykkelige, sier Haugen Sydness til Dagbladet.

Fra før av har Haugen Sydness datteren Sofia (13) fra forholdet til skuespillerkollega Pia Tjelta, og sønnen Mikael (3) med sin nåværende samboer Lone Torvik (37).

EKSER: Kyrre Haugen Sydness og Pia Tjelta spilte kjærester i Lønsj (bildet) fra 2007. De har også spilt mot hverandre i Mongoland fra 2000.
EKSER: Kyrre Haugen Sydness og Pia Tjelta spilte kjærester i Lønsj (bildet) fra 2007. De har også spilt mot hverandre i Mongoland fra 2000. Vis mer

«Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama» er en av de største satsningene innen norsk familiefilm med et budsjett på nesten 50 millioner kroner.

Opptakene har funnet sted i en verneverdig havn i Charlestown i UK, i filmbyen Ouarzazate i Marokko og i Krabi, Thailand.

I tillegg til Kyrre Haugen Sydness, står navn som Odd Magnus Williamson, Pia Tjelta, Tuva Novotny, Robert Skjærstad, Anders Basmo Christensen, Jon Øigarden, Fridtjov Såheim, Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad og Andreas Cappelen på den stjernespekkede listen.

FASCINERENDE SJØRØVER: Kyrre Haugen Sydness som den beryktede Kaptein Sabeltann.
FASCINERENDE SJØRØVER: Kyrre Haugen Sydness som den beryktede Kaptein Sabeltann. Vis mer

LES OGSÅ: Se kjendisene på den røde løperen til «Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama»-premieren