- Vi har fått en baby

Filmstjernen Alicia Silverstone avslørte selv den glade nyheten.

BLE FORELDRE: Filmstjernen Alicia Silverstone og Chris Jarecki har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: All Over Press
BLE FORELDRE: Filmstjernen Alicia Silverstone og Chris Jarecki har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Alicia Silverstone (34) la ikke skjul på sin lykke, da hun mandag avslørte på sin hjemmeside at hun og ektemannen Chris Jarecki har fått sitt første barn sammen.

Babyen, en gutt, har fått navnet Bear Blu.

- Vi ønsket Bear Blu Jarecki velkommen til verden 5. mai. Vi elsker hverandre veldig mye! Babyen veide 3, 31 kg. Takk for all kjærlighet, støtte og gode ønsker som har blitt sent til meg i løpet av graviditeteten. Jeg elsker dere, skrev Alicia i meldingen til fansen.


Silverstone - som er best kjent for sin rolle i filmen «Clueless» fra 1995- har vært gift med rockemusikeren Chris Jarecki siden 2005.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet barnet i femte måned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer