HADDE MAMMA-BESØK: "Fever"-sangeren lot kjæresten være hjemme, og tok med moren på motefest i steden. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
HADDE MAMMA-BESØK: "Fever"-sangeren lot kjæresten være hjemme, og tok med moren på motefest i steden. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Vi har et veldig godt forhold

Tone Damli Aaberge og mamma gikk ut sammen for første gang.

SEHER.NO: I forrige uke spilte popartisten Tone Damli Aaberge (21) sin aller første konsert utenom Norges landegrenser, nemlig i London.

I helgen var hun imidlertid tilbake i Oslo, hvor hun hadde besøk av mamma Hilde (52), skriver Se og Hør.


I bladet kommer det fram at 21-åringen lot kjæresten Aksel Hennie være hjemme da den danske designeren Malene Birger åpnet sin første butikk i Oslo i helgen, og sangstjernen tok heller med seg moren, som hadde kommet på besøk fra Sogndal.

- Vi pleier ikke å gå ut sammen, dette er første gangen. Men mamma er her støtt og stadig, og vi har et veldig godt forhold, fortalte Tone til Se og Hør.

Se bilde av Tone sammen med mamma Hilde i Se og Hør som er i salg nå.

21-åringen har holdt en lav profil i det siste, og brukt mye av tiden sin på veldedighetsprosjekter, og forrige helg møtte hun Seher.no da hun støttet CARE gjennom TV-aksjonen.

- Som veldig mange andre i min posisjon, synes jeg det er hyggelig å  bruke posisjonen til noe positivt. Det føles godt, og det er jo veldig  viktig, fortalte popskjønnheten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det setter ting i perspektiv

Se video av Tone og Aksels første møte med pressen som kjærester under årets Amanda-utdeling her:


[obj:media:7959]