Jennifer Love Hewitt:

- Vi har en til på vei

Deler hyggelig nyhet med følgerne sine.

TREBARNSMOR: Sammen med ektemannen venter 42 år gamle Jennifer Love Hewitt sitt tredje barn. Foto: REX/NTB
TREBARNSMOR: Sammen med ektemannen venter 42 år gamle Jennifer Love Hewitt sitt tredje barn. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 kunne «I Know What You Did Last Summer»-stjerna Jennifer Love Hewitt (42) avsløre at hun hadde giftet seg med forloveden Brian Hallisay (42).

Paret møttes da de spilte i tv-serien «The Client List» sammen, og siden bryllupet har barna kommet som perler på en snor, og nå venter ekteparet sitt tredje barn sammen.

Fra tidligere har de dattera Autumn James (7) og sønnen Atticus James (5).

- Overraskende gave

«Å baby! Vi har en til på vei. Vi er så glade over å endelig dele denne nyheten med dere alle», skriver hun til et bilde på Instagram, hvor hun holder en graviditetstest.

I et lengre intervju med People forteller Hewitt at gravidnyheten kommer som en hyggelig overraskelse.

- Vi har alltid vært åpne for et tredje barn, men vi tenkte definitivt at det det spesielle året som hele verden går gjennom skulle være øyeblikket, forteller hun.

Videre legger hun til at de så langt har fått oppdra sine to barn til å en dag bli gode forbilder.

- Dette har vært en så hyggelig, vakker og overraskende gave i denne tiden, hvor vi får gjøre alt det med et lite menneske til, fortsetter hun, og legger til at barna ser fram til å få et nytt søsken.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Møttes på jobb

Jennifer Love Hewitt er en svært ettertraktet skuespiller i Hollywood, og hadde allerede en etablert skuespillerkarriere da hun kapret rollen i «I Know What You Did Last Summer». Det skal likevel ha vært denne som førte til at hun for alvor hadde sitt store gjennombrudd i bransjen.

Skuespilleren fra Los Angeles har i ettertid spilt i flere filmer og tv-serier, blant hovedrollen i spenningsserien «Ghost Whisperer» fra 2005 til 2010 og i «The Client List» fra 2012 til 2013.

Tilstedeværende mamma

Da hun ble mor til barna Autumn James og Atticus James ble det imidlertid brått stille fra skuespilleren, og i 2015 avslørte hun hvorfor.

Overfor People fortalte hun nemlig i 2015 at hun ønsket å være helt tilstede for barna, og derfor ikke ønsket å ansette en barnepike.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

- Vi hadde aldri noe slikt. Det har vært veldig interessant å bare gjøre alt selv, sa Hewitt.

Hun var tidligere forlovet med den skotske skuespilleren Ross McCall, men de gikk hver til sitt i 2008.

LES OGSÅ: - Hemmelig gift etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer