Danskene raser mot Frederik

- Vi har en kronprins i midtlivskrise

Bildene av kronprins Frederik med en annen kvinne enn kona Mary skaper sinne.

I HARDT VÆR: Danskene er ikke fornøyd med bildene av kronprins Frederik i Madrid med Genoveva Casanova. Foto: Geoffroy Van der Hasselt/AFP/NTB
I HARDT VÆR: Danskene er ikke fornøyd med bildene av kronprins Frederik i Madrid med Genoveva Casanova. Foto: Geoffroy Van der Hasselt/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Denne uken trykket det spanske ukebladet Lecturas bilder av kronprins Frederik (55) på et nylig privat besøk i Madrid. Ved hans side er den spanske TV-kjendisen Genoveva Casanova (47).

Historien handler om den kommende kongen og modellen som tilbrakte en dag og en natt sammen i den spanske hovedstaden. Bildene viser at de for to uker siden gikk tur, spiste på restaurant, skiftet klær og skal ha overnattet hjemme hos henne i Madrid.

Saken har fått enorm oppmerksomhet i Danmark, men kronprinsfamilien og kongehuset forsøker å overse støyen. Flere av kongehusets over 766.000 følgere på Instagram godtar imidlertid ikke den stoiske stillheten fra kongehuset.

Denne uken har kronprins Frederik lanserte sitt årlige mosjonsløp, Royal Run, og vanligvis er kommentarfeltet fylt av hyggelige meldinger, støtteerklæringer og søte emojis.

Men nå oversvømmes Kongehusets sosiale medier av sinte kommentarer, ifølge dansk Se og Hør. Både danske og spanske lesere raser mot kronprins Frederik.

«Jeg må innrømme at jeg er virkelig rystet. Og nei, jeg vet ikke hva som er opp og ned i denne historien. Bare det å overnatte hos en av motsatt kjønn når man er gift, er galt», skriver en leser i Instagram-innlegget om Royal Run.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.