- Vi har en defekt i vår familie

Bård Ylvisåker avslører hvordan han og broren Vegard takler presset på jobben.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Radarparet Bård (33) og Vegard (35) Ylvisåker har gjort stor suksess med «I kveld med Ylvis LIVE» på TVNorge, og TV-showet er nå Gullruten-nominert i kategorien «beste underholdningsprogram».

Inntil midten av november, da TV-showet hadde sesongavslutning, måtte brødrene prestere på direktesendt TV foran en fullsatt sal på Folketeateret i Oslo, én dag i uken.

Til Seoghør.no forteller Bård Ylvisåker, som dessuten er Gullruten-nominert som beste mannlige programleder og til publikumsprisen, hvordan duoen har taklet «live»-presset.

Se hele intervjuet med Bård Ylvisåker øverst i saken!

- Vi har en defekt, tror jeg, i vår familie. Som gjør at vi blir veldig upåvirket av sånne ting, innrømmer Bård.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR DUO: Vegard og Bård Ylvisåker på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2014 - der brødrene vant prisen for «årets TV-navn» for annet år på rad. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
POPULÆR DUO: Vegard og Bård Ylvisåker på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2014 - der brødrene vant prisen for «årets TV-navn» for annet år på rad. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Internasjonal suksess

Det svært populære brødreparet, som to år på rad har vunnet «Årets TV-navn» på Se og Hørs kjendisgalla, trenger altså ingen rare ritualer for å holde nervene i sjakk før de skal på scenen.

- På en måte er det jo bra, i vår jobb. Men vi er veldig sånn... kjedelige. Vi jobber egentlig, bare. Og så går vi på scenen. Og så blir vi veldig «på» når vi er på scenen, men av er vi egentlig ganske daue, avslører Bård videre overfor Seoghør.no.

Om Bård Ylvisåker kan virke litt blasert når han omtaler sin egen og bror Vegards karriere, er det kanskje ikke så rart. De talentfulle bergenserne har opplevd mer enn de fleste kan drømme om, etter at de fikk en internasjonal hit med tullelåta «The Fox».

Saken fortsetter under bildet.

MED SUPERSTJERNENE: I slutten av januar var Bård (i bildet t.h) og Vegard Ylvisåker på Lakers-kamp i Staples Center i Los Angeles - med David Beckham ved siden av seg. Foto: Splash News/ All Over Press
MED SUPERSTJERNENE: I slutten av januar var Bård (i bildet t.h) og Vegard Ylvisåker på Lakers-kamp i Staples Center i Los Angeles - med David Beckham ved siden av seg. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

I september 2013 opptrådte de sammen med Ellen DeGeneres på talkshowet hennes, og bare noen uker senere var de gjester på talkshowet «Late Night with Jimmy Fallon».

I tillegg skal brødrene ha takket nei til en rekke andre amerikanske medier under «The Fox»-hysteriet - som blant annet inkluderte et amerikansk korps, og sikret dem Spellemannprisen 2013 for «årets hit».

 

Etter «I kveld med Ylvis LIVE»-premieren på Folketeateret i september 2014, fortalte Bård og Vegard Ylvisåker til Seoghør.no at de var godt fornøyd med hvordan det hadde gått.

- Når man er så mange kan det fort bli litt seigt, fordi 2000 mennesker ler saktere enn 200 mennesker. Men folk satt på tuppen av setene og var helt med. Det opplevdes ikke som seigt, men bare som en hel haug med mennesker, sa det berømte brødreparet til Seoghør.no dengang.

UVENTET SUKSESS: Bård og Vegard Ylvisåker hadde aldri trodd at «The Fox» skulle ta av som den gjorde. Her står de på scenen i Toronto i desember 2013, under The Big Jingle på Air Canada Centre. Foto: Retna Ltd./All Over Press
UVENTET SUKSESS: Bård og Vegard Ylvisåker hadde aldri trodd at «The Fox» skulle ta av som den gjorde. Her står de på scenen i Toronto i desember 2013, under The Big Jingle på Air Canada Centre. Foto: Retna Ltd./All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: «60 Minutes»-reporter lagt inn på sykehuset igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer