- Vi har det så bra sammen

Men Rachel innrømmer at det ikke bare er enkelt å være Petter Northugs kjæreste.

LYKKELIG: I et ferskt intervju med Dagbladet Fredag forteller Rachel Nordtømme at hun og Petter Northug har det supert sammen. Paret ble kjærester for to år siden.  Foto: Scanpix
LYKKELIG: I et ferskt intervju med Dagbladet Fredag forteller Rachel Nordtømme at hun og Petter Northug har det supert sammen. Paret ble kjærester for to år siden. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Det er to år siden OL-kongen Petter Northug (24) fant lykken med friidrettstalentet Rachel Nordtømme (21).

Og skistjernen har tidligere innrømmet at det er veldig deilig å ha en kjæreste som forstår livet som toppidrettsutøver.

- Det er fint at hun er i samme bransje, for på denne tiden av året trener vi for eksempel sammen. Vi er god match. Hun skjønner hvor mye tid jeg må bruke på idretten. Og det er ekstremt viktig at den jeg er sammen med har forståelse for at jeg er borte 220 dager i året, og at når jeg er hjemme så er fokuset å hvile, slappe av og gjøre seg klar til å reise ut igjen, har Northug tidligere uttalt.

De siste ukene har Rachel selv opplevd hvordan det er å leve i ramplelyset, etter at hun lanserte bloggsiden «Rachel Nordtømme: Run with me», som gikk til topps på leserlistene.

I et ferskt intervju med Dagbladet Fredag forteller 21-åringen at hun tror mye av grunnen til blogg-suksessen er at hun er kjæresten til Petter, og idrettstalentet innrømmer samtidig at det er «fordeler og ulemper» ved å være sammen med skikongen.

- Det har sine fordeler og ulemper, men vi har det så bra sammen at alt egentlig bare er supert. Det er klart at når Petter reiser så mye som han gjør, så må en være innstilt på at han er mye borte, og forberedt på at begge kommer til å savne hverandre. Det er verst de første par dagene etter at han er reist, men etter hvert går det greit, sier hun til avisen.


Nordtømme synes imidlertid Petters reising gjør det ekstra hyggelig når han kommer hjem.

- Det er det. Og så går vi aldri lei hverandre, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han tar kontakt når han føler for det