- IKKE FORELSKET: - Jeg har fått mange henvendelser fra menn etter "Paradise Hotel", men må bli kjent med folk før jeg blir forelsket. Jeg er singel nå, sier Negar Khan til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
- IKKE FORELSKET: - Jeg har fått mange henvendelser fra menn etter "Paradise Hotel", men må bli kjent med folk før jeg blir forelsket. Jeg er singel nå, sier Negar Khan til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Vi har det moro sammen

Kjærlighetsryktene svirrer rundt "Paradise Hotel"-paret.

SEHER.NO: Selv om "Paradise Hotel" er over fortsetter kjærlighetsryktene å svirre rundt deltakerne i TV3s realityserie.

Den siste tiden har hotellgjestene Odd-Ivar Donjem Østlund (27) og Negar Khan (24) flere ganger blitt observert sammen på byen i Oslo, og 17. mai-helgen tilbragte paret sammen i Trondheim.

Duoen skal ha sett 16. mai kampen mellom Rosenborg og Molde, før de senere stilte opp som dommere i Trondheim-russens "wet t-shirt"-konkurranse.

- Det var kjempegøy. Jeg ble vist rundt i Trondheim, som jeg aldri har vært i før, sier Negar.

Avviser ryktene

Hun sitter i bil sammen med Odd-Ivar - som tidligere har vært sammen med "Ungkaren"-deltageren Natalia Davadi - på vei til Oslo, når Seher.no får tak i henne. 

Begge to avviser imidlertid at de er blitt det nye Paradise-paret.

- Vi møttes på en del fester etter at "Paradise Hotel"-innspillingen var over, og har vært en del sammen. Vi er gode venner, men jeg er singel og ikke forelsket for øyeblikket, sier Negar Khan.

De to gode vennene har imidlertid allerede lagt planer om å feste sammen igjen i Oslo igjen til helgen, og Negar håper også å få med seg Odd-Ivar til Drammen 29. mai, hvor hun skal lansere sin nye sommerlåt.

- Jeg har bedt ham så få vi se. Vi har det moro sammen, ler hun til Seher.no.

Har du et Paradise-tips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Lene: - Mats sa han ville svikte meg