NYTT LIV: Den svenske modellen Alexander forteller at han treffer Paris nesten hver dag. Foto: All Over Press
NYTT LIV: Den svenske modellen Alexander forteller at han treffer Paris nesten hver dag. Foto: All Over PressVis mer

- Vi har det kult sammen

Backpacker-turen gikk via Los Angeles. Det ble skjebnesvangert for Göteborg-gutten Alexander.

SEHER.NO: Unggutten Alexander Väggö von Zweibergk (20) fra Göteborg hadde tatt strøjobber for å tjene nok til å backpacke i USA. Skjebnen ville det anderledes. Nå har han egen leilighet i fasjonable Beverly Hills, er under vingene til PR-agenten Brannon «BC» Castleberry - og dater ingen ringere enn Paris Hilton.


Til svenske Expressen forteller han hvordan han møtte den styrtrike hotellarvingen.


- Brannon tok meg med til mister Chow, en glamorøs restaurant i Los Angeles, der var det mange filmprodusenter og mektige mennesker. Og der presenterte han meg for Paris.

Det ble et vellykket første møte

- Jeg fikk sitte sammen med henne under middagen og det var helt klart en opplevelse.
Jeg ble imponert over at hun var så rolig og fokusert. Og jeg likte at hun var så ærlig og sa hva hun mente. Og så er hun veldig smart og vet hva hun gjør, forteller Alexander.


Etter middagen ringte Paris til agenten for å få Alexander med i musikkvideoen til rapartisten Mickey Avalon sammen med henne.


- Etterpå spiste vi lunsj sammen på The Ivy og tilbragte resten av dagen sammen, sier Alex.


Siden har de møttes omtrent daglig.


- Vi trives i hverandres selskap. Selv om hun har mye å gjøre, så har vi truffet hverandre ofte. Vi har det kult sammen.


Men Alexander vil ikke gå i detalj om hva de gjør når de treffes, og er ikke komfortabel med å kalle det dating. Men han innrømmer at han har truffet familien hennes og sett hvordan de bor.


- Det var helt utrolig. skryter han.

LES OGSÅ: Kjendisenes ville sex


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.