FORELSKET: Raphaël Poirée er kjæreste med trebarnsmoren Anne Tunes (38). De er bosatt i Bergen - foreløpig hver for seg. Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET: Raphaël Poirée er kjæreste med trebarnsmoren Anne Tunes (38). De er bosatt i Bergen - foreløpig hver for seg. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Vi har det kjempebra sammen

Skiskytterhelten Raphaël Poirée om forholdet til Anne.

SEOGHØR.NO: I fjor høst kunne Se og Hør avsløre at den tidligere skiskytteren Raphaël Poirée (40) hadde funnet lykken med trebarnsmoren Anne Tunes (38), men paret har holdt lav profil i offentligheten.

Nå kan Se og Hør Weekend bringe det første bildet av dem sammen.

Nylig feiret skiskytterhelten 40-årsdagen med franske og norske venner – og sin vakre Anne ved sin side. Hun har bare lovord å si om sin kjære overfor Se og Hør:

- Vi har det kjempebra sammen

– Raphaël er veldig snill, omtenksom og ikke minst en meget flott 40-åring. Jeg er veldig glad han er en del av mitt liv, roser Anne, som jobber i forsikringsbransjen.

– Vi har det kjempebra sammen, slår Raphaël lykkelig fast.

I likhet med Raphaël har Anne tre barn. Foreløpig bor de hver for seg – Anne på Tertnes i Bergen, mens Raphaël fortsatt bor i Hålandsdalen, ikke langt unna sin kjente eks-fru og mor til hans tre barn, Liv Grete Poirée (40).

Se det eksklusive bildet av paret sammen i Se og Hør Weekend som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Det er helt fint med oss

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.