«Farmen kjendis»:

- Vi har det fint

Sophie Elise Isachsen åpner seg om romansen «alle» lurer på.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MESH/OSLO (Se og Hør): Søndag kveld går den store finalen av «Farmen kjendis» av stabelen, og i den anledning har flere av årets deltakere tatt turen til Oslo sentrum for å feire den snart tilbakelagte sesongen.

Romanseryktene har florert rundt Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28) i lang tid - og ryktene ble ikke færre da årets sesong ble vist på TV.

Under kveldens finalefest kan Sophie Elise lette ytterligere på sløret om romansen.

- Hva er status?

- Vi har det fint, hva skal man si. Jeg gleder meg til dette er over så man kan gjøre ting utenom dette, sier hun til Se og Hør.

Hun bekrefter også at de dater ved å nikke på hodet.

- Er han en romatiker?

- Ja, han er søt han, sier hun hemmelighetsfullt, og legger til at de var i Sverige på jakt sammen dagen før Valentinsdagen.

Det kommer også frem at Dreyer har møtt foreldrene hennes - flere ganger. 27-åringen har også møtt Isaks foreldre, forteller hun.

- De likte han veldig godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer