PERSONLIG OG PRIVAT: Maria er kjent for å være svært personlig på sine albummer, og hennes tredje er enda mer personlig og åpent enn de tidligere.  Foto: SCANPIX
PERSONLIG OG PRIVAT: Maria er kjent for å være svært personlig på sine albummer, og hennes tredje er enda mer personlig og åpent enn de tidligere. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi har det fint som det er

Maria Mena er fortsatt forelsket, men har ingen planer om å bli samboer riktig enda...

SEHER.NO: Hele Norges popyndling Maria Mena (22) har rukket å spille inn sin fjerde plate "Cause and Effect"¨, som lanseres om èn uke.

Og ungjenta, som tidligere har slitt med depresjoner og spiseforstyrrelser, innrømmer at dette albummet er enda mer personlig enn de to tidilgere. Nesten som en slags selvbiografi i musikkform.  

I et ferskt intervju med VG Helg snakker Maria ut om de siste årene i hennes liv, musikktekstene, depresjonene og journalistkjæresten Eivind Sæther.

Første gang hun ble introdusert for Sæther var da han ringte fra Dagbladet for å stille henne noen spørsmål.  

Marias førsteinntrykk var at han var "høy på seg selv", og veldig irriterende.

Likevel ga ikke Eivind opp, og etter en god stund og flere møter ble det "noe mer", som Maria sier.

Men selv om de nå har vært sammen i tre år, og fortsatt er like forelsket, har ikke Maria hastverk med å bli samboer, gifte seg eller få barn.

- Alle har så hastverk med å etablere seg. Bli voksne så fort. Det er ikke nødvendig for oss å flytte sammen. Vi har det fint som det er, sier hun til Magasinet.

I intervjuet snakker hun også om hvordan den nye platen er litt trist, fordi den handler om  ting som har skjedd med henne, men som hun endelig har fått på avstand. Som forholdet til foreldrene, spiseforstyrrelsen og depresjonene.

- Jeg har ikke vært ferdig med det før nå. Man må starte i seg selv og beskrive seg selv før man kan beskrive alle andre og oppdage alt annet. Jeg har ikke noe behov for å flykte fra det hele. Noe dritt må man jo oppleve. Ellers ville jeg ikke vært den jeg er i dag, sier hun.

Og ifølge popstjernen, som også opplever stor suksess i Tyskland og Nederland, har hun aldri hatt det så bra som de siste tre årene. Kanskje ikke helt tilfeldig at dette også er årene hun har hatt kjæreste.

- Jeg tror kanskje jeg er et bedre individ nå fordi jeg er sammen med han, sier hun. 

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Menas hjerte løp løpsk!