– Vi har det bedre nå

For første gang snakker Jan Thomas ut om bruddet med Christopher.

NYSINGEL: Jan Thomas reiste til USA like før ekteskapsbruddet ble kjent. Der skal han jobbe og bruke tiden til å bearbeide bruddet. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
NYSINGEL: Jan Thomas reiste til USA like før ekteskapsbruddet ble kjent. Der skal han jobbe og bruke tiden til å bearbeide bruddet. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist uke kunne Se og Hør avsløre at det er slutt mellom Jan Thomas (48) og ektemannen Christopher Mørch Husby (25).

I ukens Se og Hør snakker kjendisstylisten ut om bruddet, som kom som et sjokk for alle andre enn ekteparet selv…

– Christopher og jeg ønsker å bekrefte bruddet. Det stemmer at vi er separert, forteller en preget Jan Thomas på telefon fra USA.

Kjendisstylisten satt seg på flyet til New York bare dager før sjokknyheten ble kjent. De neste ukene skal han oppholde seg i «sitt andre hjemland» USA. Der skal han jobbe, treffe gamle forretningskontakter og tilbringe tid med bestevennen, Geir Ness.

SEPARERT: Jan Thomas og Christopher har vært et par i syv år og gift i seks år. Nå har de sendt inn skilsmissepapirene. Foto: Thomas Engström/Se og Hør
SEPARERT: Jan Thomas og Christopher har vært et par i syv år og gift i seks år. Nå har de sendt inn skilsmissepapirene. Foto: Thomas Engström/Se og Hør Vis mer

Men han legger ikke skjul på reisen også gir han sårt tiltrengt ro til å bearbeide bruddet.

– Jeg trenger litt tid til å sortere tankene mine, og komme meg vekk fra alt, forteller han til Se og Hør.

Kjendisparet flyttet fra hverandre allerede i månedsskiftet januar/februar, men har ikke kommentert bruddet før nå.

- Vi har det bedre nå

Jan Thomas og 22 år yngre Christopher giftet seg i februar 2009, bare et drøyt år etter at de møttes. Nå skal de for første gang skal de være kollegaer, uten å være kjærester.

Ekteparet har jobbet sammen i alle årene de har vært sammen, blant annet under kåringen av «Årets best kledde» for Se og Hør. I 2013 ble de kåret til et av Norges hotteste par av Se og Hørs ekspertpanel.

Les hele intervjuet med Jan Thomas i ukens Se og Hør – i salg nå! Der avsløres hva som skjer med hunden Kennedy, hvordan de deler millionene og framtiden til deres felles husprosjekt.

Selv om ekteskapet nå er over, så fortsetter de som forretningspartnere, og vil jobbe sammen både med Se og Hørs «Bli ny»-dager, i Jan Thomas Studio og med andre forretningsprosjekter.

Den nysingle kjendisstylisten ser positivt på framtiden.

– Vi har det bedre i dag enn vi har hatt det de siste to årene, fastslår han til Se og Hør.

LYKKEN TOK SLUTT: Jan Thomas og Christopher giftet seg i februar 2009.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKEN TOK SLUTT: Jan Thomas og Christopher giftet seg i februar 2009. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

LES MER: Jan Thomas skadet seg på TV-innspilling