STJERNEMØTE: "Pacific Blue"-stjernen Paula Trickey kommer til Norge og Bergen for å spille basket mot tidligere Idol-deltaker Orji Okoroafor.
STJERNEMØTE: "Pacific Blue"-stjernen Paula Trickey kommer til Norge og Bergen for å spille basket mot tidligere Idol-deltaker Orji Okoroafor.Vis mer

- Vi har den største stjerna

Orji Okoroafor er høyt oppe foran basketkampen mot Hollywood-kjendisene.

SEHER.NO: Torsdag skrev Seher.no at tidligere Idol-deltaker Orji Okoroafor (28) skal spille mot flere store Hollywood-stjerner i en basketballkamp i Bergen 14. august.

Orji gleder seg, og er ganske høyt oppe foran møtet med Hollywood-kjendisene.

- Det blir gøy å lære dem hvordan basket egentlig skal spilles. Vise disse Hollywood-stjernene hvem som er best, ler han til Seher.no.

Selv om Orji hevder han har litt av hvert å lære amerikanerne om basket, spiller han for tiden selv bare for moro.

- Jeg spilte for Fjellhamar Stallions i fjor, men nå spiller jeg litt for moro. Vi er bare masse kompiser som møtes og spiller, og har det gøy.

"Pacific Blue"-stjernen Paula Trickey og "Frustrerte fruer"-kjekkasen Josh Henderson er to av kjendisene som er bekreftet til Bergen i august.

Da det ble spilt showkamp i 2006 var det kjente fjes fra "Prison Break", "One Tree Hill", Backstreet Boys og mange fler. Hvilke flere stjerner som dukker opp i år er ennå ikke kjent.

- Nei, jeg vet ikke om noen andre stjerner som kommer - utenom meg selv da, ler Orji til Seher.no.

Hvilken kjendis drømmer du om at skal stå på andre siden av banen?

- Hmm, nei det vet jeg ikke! Eller jo kanskje, nei...Det vet jeg ikke, sier han.

Men det tar ikke lang tid før Orji kommer opp med en lang liste over kjendiser han gjerne skulle sett på banen i Bergen.

- Jet Li. He's the man! Det hadde vært sinnsykt kult.

- Wesley Snipes hadde funka det også da. Denzel Washington, Morgan Freeman - det er liksom greia for meg. Også hadde det vært kult om Al Pacino kom. Men han for dem ikke, men det hadde vært sinnsykt, sier en entusiastisk Orji til Seher.no

Orji var med i Idol i 2003. Siden da har han lagt musikkarrieren litt på hylla, men han har vært med i musikaler som "Fame" og "Saturday Night Fever". Nå kan Orji være på vei tilbake i rampelyset med musikken.

- Vi prøver å trappe opp litt igjen nå. Vi skal ha mange møter fremover om hvilken vei vi ønsker å gå, sier han.

Til daglig jobber Orji som prosjektleder i Røde Kors. Han jobber også med minoritetsungdom ble atferdsproblemer, og har nettopp fullført ett bachelor-studie.

- Jeg jobber med ungdom som har problemer. Vi gir dem en ny sjanse slik at de kommer seg gjennom skolen, får nye venner og så videre. Også har jeg nettopp fullført en bachelor i dataingeniør.

En buissy mann det der altså!

Men kjærligheten da, hvordan går det med deg?

- Kjærligheten blomstrer den, sakte, men sikkert...

LES OGSÅ: Utfordrer TV-stjernene