Avril Lavigne:

- Vi har datet i skjul i ett år

Nå bekrefter popstjernen romanseryktene.

FORELSKET: Dette bildet ble tatt av Avril Lavigne og kjæresten Phillip Sarofim sist uke etter at artisten hadde gjestet Jimmy Fallons TV-show i New York. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Dette bildet ble tatt av Avril Lavigne og kjæresten Phillip Sarofim sist uke etter at artisten hadde gjestet Jimmy Fallons TV-show i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2015 kom nyheten om at artisten Avril Lavigne (34) og «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger (44) gikk hver til sitt etter bare to år som ektepar.

- Det er med tungt hjerte at Chad og jeg kunngjør av vi går fra hverandre. Gjennom både ekteskapet og musikken har vi laget mange uforglemmelige øyeblikk sammen. Vi er fremdeles, og kommer alltid til å være gode venner, og vi vil alltid bry oss dypt om hverandre. Vi vil gjerne takke familie, venner og fans for all støtte, skrev hun den gang på Instagram sammen med et bilde fra bryllupsdagen deres.

I fjor vår ble «Complicated»-sangeren linket til Phillip Sarofim (33), som er sønn av milliardæren Fayez Sarofim, men selv har Lavigne nektet å dele detaljer rundt kjærlighetslivet sitt - før nå.

PAR I HJERTER: Avril Lavigne (34) har funnet lykken med 33 år gamle Phillip Sarofim. Foto: NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Avril Lavigne (34) har funnet lykken med 33 år gamle Phillip Sarofim. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har datet et par stykker i løpet av de siste årene, men jeg vil åpenbart helst ikke snakke om det, forteller hun til USA Today, ifølge Contact Music.

Deretter avslører Lavigne likevel at hun har hatt en hemmelig kjæreste det siste året.

- Vi feiret faktisk ettårsjubileum på Valentines Day.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆRE VENNER: Avril er fremdeles god venn med eksmannen Chad Kroeger. Her er duoen på Billboard Music Awards i Las Vegas våren 2013. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Avril er fremdeles god venn med eksmannen Chad Kroeger. Her er duoen på Billboard Music Awards i Las Vegas våren 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Traff hverandre via felles kjente

Selv om popstjernen ikke nevner kjæresten ved navn, så dukket hun opp arm i arm med Phillip Sarofim, som hun altså har blitt observert sammen med tidligere, i New York sist uke.

Ifølge E! News skal Lavigne og Sarofim ha truffet hverandre gjennom felles venner i et middagsselskap og funnet tonen. Etter det begynte de regelmessig å møtes i skjul hjemme hos hverandre.

Mens sangfuglen har to brutte ekteskap bak seg, så skal Phillip Sarofim ha vært gift en gang tidligere.

Avril, som lenge var borte fra rampelyset etter hun ble rammet av borreliose, forteller videre til USA Today at hun fremdeles har god kontakt med begge sine eksmenn, spesielt med Chad Kroeger.

Saken fortsetter nedenfor.

Beskyttende eksmann

- De er bare bra mennesker. Vi var gift, vi bodde sammen, jeg kjente familiene deres, de kjente min, vi fortsatte bare å være venner og vi har gjensidig respekt for hverandre, sier hun, og fortsetter:

- Spesielt Chad. Vi står hverandre faktisk veldig nær for det er et ganske nylig forhold. Vi gikk gjennom mye sammen og han er en veldig beskyttende person i livet mitt. Han er fremdeles som familie. Jeg visste ikke at det kom til å bli sånn, men jeg er veldig glad for det ettersom vi var venner og lagde musikk sammen.

I 2006 giftet tenåringsstjernen seg først med «Sum 41»-vokalisten Deryck Whibley (38) under en hemmelig seremoni hjemme i Canada.

Ekteskapet varte i tre år før Lavigne ble forlovet på nytt i 2012 - denne gang med «Nickelback»-vokalisten Kroeger. Duoen forelsket seg mens de jobbet sammen på hennes femte album.

Saken fortsetter nedenfor.

Hadde alkohol-avtale

Etter å ha vært kjærester i ett år giftet Avril seg med Chad i en liten seremoni i Sør-Frankrike sommeren 2013.

Men det tok ikke lang tid før det begynte å svirre rykter om at de hadde problemer i ekteskapet.

Først avslørte paret at de hadde inngått en alkohol-avtale, som innebar at ingen av dem hadde lov til å drikke da de ikke var sammen. Dette for å unngå fristelser.

Og sommeren før bruddet ble Lavigne sett uten gifteringen da hun forlot kjendisbaren Chateau Marmont etter en jentekveld på byen.

LES OGSÅ: - Dette «beviser» hemmelig romanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer