NY KJÆRESTE: Kjetil Tefke og Henriette Lien var tidligere programledere for Dansefeber på TVNorge. Nå har Tefke funnet lykken med Marte Sæteren. Foto: TVNorge
NY KJÆRESTE: Kjetil Tefke og Henriette Lien var tidligere programledere for Dansefeber på TVNorge. Nå har Tefke funnet lykken med Marte Sæteren. Foto: TVNorge Vis mer

- Vi har blitt et par

Kjetil Tefke og Marte Sæteren har funnet lykken.

Publisert
SEHER.NO: Artisten og skuespilleren Kjetil Tefke (34) har funnet lykken med «Hotel Cæsar»-skuespilleren Marte Sæteren (22). Det bekrefter 22-åringen overfor bladet Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at vi har blitt et par, sier Marte til bladet.

Sæteren kommer i januar inn i «Hotel Cæsar» på TV 2, der hun skal spille rollen som Vanessa Nyman. Tefke gjør også en gjesterolle i den populære serien denne sesongen.

Tefke slo gjennom i 2001 i popgruppen Cape. I 2006 var han sammen med Henriette Lien programleder for «Dansefeber» på TVNorge.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Noen synes sikkert at jeg driter meg ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer