- Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet

Brudd mellom Tiger Woods og Lindsay Vonn.

BRUDD: Lindsay Vonn og Tiger Woods går hver til sitt etter nesten tre år sammen. Foto: Afp
BRUDD: Lindsay Vonn og Tiger Woods går hver til sitt etter nesten tre år sammen. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter tre år sammen har stjerneparet Tiger Woods (39) og Lindsay Vonn (30) bestemt seg for å bryte med hverandre.

Det var alpinisten Vonn som på sin Facebook-side avslørte at forholdet var over. Søndag skrev hun følgende:«Etter nesten tre år sammen, har Tiger og jeg bestemt oss for å avslutte forholdet».«Jeg kommer alltid til å verdsette minnene vi skapte sammen. Dessverre lever vi svært hektiske liv, som har tvunget oss til å leve store deler av tiden vekk fra hverandre».Saken fortsetter under bildet.Lindsay skryter av eksen i meldingen.«Jeg kommer alltid til å beundre og respektere Tiger. Han, og hans vakre familie, vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt».Woods innrømmet i 2010 at han hadde vært utro med flere enn 100 kvinner, mens han var gift med sin daværende kone, svenske Elin Nordegren.Også i forholdet med Vonn ble det skrevet om utroskapsrykter. Men den gangen var det Vonn som angivelig skulle ha vært utro mot golfstjernen.Hendelsen fant sted i august 2013, men verken Vonn eller Woods bekreftet ryktene.LES OGSÅ: - Kjæresten var utro mot Tiger Woods

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer