- Vi har beskyttet dem mot Hollywood-galskapen

Pamela Anderson frykter ikke at sønnene skal leve det samme ville partylivet som henne selv og eks-mannen Tommy Lee.

SJELDENT SYN: I slutten av august viste mamma Pamela Anderson for første gang frem begge sine flotte voksne sønner offentlig - da de sammen deltok på eventet «The Mercy for Animals Hidden Heroes Gala» i Los Angeles.  Foto: Splash News
SJELDENT SYN: I slutten av august viste mamma Pamela Anderson for første gang frem begge sine flotte voksne sønner offentlig - da de sammen deltok på eventet «The Mercy for Animals Hidden Heroes Gala» i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1995 giftet Pamela Anderson (48) seg i bikini på en strand med rockeren Tommy Lee (52) kun fire etter at de først møttes.

Tre år etter bryllupet skilte paret seg, men først rakk de å bli foreldre til sønnene Brandon (19) og Dylan (17).

Selv om Pamela og Tommy hadde et turbulent forhold, og ble sammen og gikk fra hverandre igjen to ganger etter ekteskapsbruddet, så klarte de å samarbeide godt om barna.

Den berømte duoen har også vært opptatt av å holde guttene unna pressen.

VAKTE OPPSIKT: I mars var det kun Brandon som fikk være med på filmpremiere med mamma.  Foto: NTB Scanpix
VAKTE OPPSIKT: I mars var det kun Brandon som fikk være med på filmpremiere med mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var først under «The Gunman» -premieren i mars i år at verden offisielt ble introduserte for deres eldste sønn, Brandon.

Da hadde nemlig Pamela akkurat dumpet ektemannen Rick Salomon (48), og tok med sin kjekke sønn som kavaler.

- Tommy og jeg har oppdratt to veldig jordnære og interessante gutter - utenfor rampelyset. Vi gjorde dette for å beskytte dem mot all Hollywood-galskapen og for å verne om barndommen deres, fortalte hun da hun gjestet «Today Show» mandag, ifølge Perez Hilton.com.

Saken fortsetter under bildene.

STOLT MOR: Pamela kastet et kjærlig blikk på Brandon da hun viste frem begge sønnene til fotografene.  Foto: Broadimage
STOLT MOR: Pamela kastet et kjærlig blikk på Brandon da hun viste frem begge sønnene til fotografene. Foto: Broadimage Vis mer

INVOLVERT MAMMA: Her er Brandon og Dylan med moren på kamp i 2005. Foto: REUTERS
INVOLVERT MAMMA: Her er Brandon og Dylan med moren på kamp i 2005. Foto: REUTERS Vis mer

Det har nemlig vært veldig viktig for den tidligere «Baywatch»-stjernen å gjøre en innsats for å gi dem en så normal oppvekst som mulig, og da de var små hadde de ingen anelse om hvor berømt moren faktisk var.

- De må ta sine egne valg resten av livet. Og det ville ikke ha vært deres valg dersom vi hadde dratt dem ned den ene røde løperen etter den andre, fortalte hun videre.

Tobarnsmoren avslørte også hvordan hun prøver å lære guttene at utseende ikke er alt, slik at de skal beholde bakkekontakten.

- Jeg sier til dem: «Dere er vakre og talentfulle, så nå er det viktig å jobbe med ydmykhet og utdanning.»

BERØMT EKS-PAR: Pamela Anderson og Tommy Lee har et godt vennskap i dag. Her de sammen under en prisutdeling i 1999.  Foto: NTB Scanpix
BERØMT EKS-PAR: Pamela Anderson og Tommy Lee har et godt vennskap i dag. Her de sammen under en prisutdeling i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Pamela angrer på at hun prøvde Botox

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer