FLYTTER: Marthe Sveberg og ektemannen Håvard Bjørshol selger leiligheten og håper å finne en ny bolig med litt større plass. Foto: Espen Solli/Se og Hør
FLYTTER: Marthe Sveberg og ektemannen Håvard Bjørshol selger leiligheten og håper å finne en ny bolig med litt større plass. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Vi har behov for et ekstra rom

Marthe Sveberg og samboeren er på utkikk etter et større hjem.

SEOGHØR.NO: På jobb er programleder Marthe Sveberg (34) i full gang med planleggingen av en ny runde av populære «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Privat har den folkekjære TV-profilen sitt eget store prosjekt på gang: I disse dager legger hun og samboeren Håvard Bjørshol (31) leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo ut for salg.

- Det stemmer at vi skal flytte. Vi har bodd her i snart to år, og trives kjempegodt. Men vi har behov for et ekstra rom, forteller Marthe til Seoghør.no.

På TV hjelper hun bønder og friere med å finne den store kjærligheten. Selv har hun for lengst avsluttet jakten på den rette! I mai i fjor giftet hun seg med sin elskede i hagen på vakre
Vøienvolden Gård på Sagene i Oslo – langt vekk fra TV-kameraene som normalt er en del av
livet til Marthe. 

- Skal ikke ha barn
Paret har foreløpig ingen barn, men det er ikke forventninger om et nytt familiemedlem som gjør at de nå ser seg om etter en større bolig:

- Nei, vi skal ikke ha barn! Grunnen til at vi vil ha noe større er rett og slett at det blir lettere å få besøk av venninner og familie som ikke bor i Oslo. Det savner vi veldig. Vi har ikke noe gjesterom i dag, forklarer Marthe.

- Vi har ennå ikke funnet oss et nytt sted å bo. Hvis noen har gode tips til en leilighet med gjesterom, er det bare å si ifra!

LES OGSÅ: - Jeg syntes han var en gjøk