- Vi har behov for et ekstra rom

Marthe Sveberg og samboeren er på utkikk etter et større hjem.

FLYTTER: Marthe Sveberg og ektemannen Håvard Bjørshol selger leiligheten og håper å finne en ny bolig med litt større plass. Foto: Espen Solli/Se og Hør
FLYTTER: Marthe Sveberg og ektemannen Håvard Bjørshol selger leiligheten og håper å finne en ny bolig med litt større plass. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På jobb er programleder Marthe Sveberg (34) i full gang med planleggingen av en ny runde av populære «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Privat har den folkekjære TV-profilen sitt eget store prosjekt på gang: I disse dager legger hun og samboeren Håvard Bjørshol (31) leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo ut for salg.

- Det stemmer at vi skal flytte. Vi har bodd her i snart to år, og trives kjempegodt. Men vi har behov for et ekstra rom, forteller Marthe til Seoghør.no.

På TV hjelper hun bønder og friere med å finne den store kjærligheten. Selv har hun for lengst avsluttet jakten på den rette! I mai i fjor giftet hun seg med sin elskede i hagen på vakre
Vøienvolden Gård på Sagene i Oslo – langt vekk fra TV-kameraene som normalt er en del av
livet til Marthe. 

- Skal ikke ha barn
Paret har foreløpig ingen barn, men det er ikke forventninger om et nytt familiemedlem som gjør at de nå ser seg om etter en større bolig:

- Nei, vi skal ikke ha barn! Grunnen til at vi vil ha noe større er rett og slett at det blir lettere å få besøk av venninner og familie som ikke bor i Oslo. Det savner vi veldig. Vi har ikke noe gjesterom i dag, forklarer Marthe.

- Vi har ennå ikke funnet oss et nytt sted å bo. Hvis noen har gode tips til en leilighet med gjesterom, er det bare å si ifra!

LES OGSÅ: - Jeg syntes han var en gjøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer