AV-OG-PÅ: Amy og Blake giftet seg i 2007, men lykken tok slutt og i sommer ble skandaleparet skilt. Nå ryktes det at de er sammen igjen. Foto: Stella Pictures
AV-OG-PÅ: Amy og Blake giftet seg i 2007, men lykken tok slutt og i sommer ble skandaleparet skilt. Nå ryktes det at de er sammen igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi har bare vært skilt på papiret

Nå planlegger skandaleparet bryllup igjen...

SEHER.NO: Amy Winehouse (26) har blitt like kjent for sine mange skandaler som sin musikkarriere. Flere av skandalene fant sted da hun var ruset sammen med eksmannen, Blake Fielder-Civil.

Nå går ryktene om at de to bråkmakerne skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, til fleres store fortvilelse.

I helgen ble det nemlig, ifølge The Mirror kjent at Amy hadde bedt eksmannen om å gifte seg med henne igjen. Det forklarer også bildene som er blitt tatt av "Rehab"-sangeren den siste uken med en mistenksom ring på forlovelsesfingeren.

Ifølge kilder planlegger skandaleparet nå å gifte seg igjen iløpet av tre måneder.

- Vi vet begge at vi bare har vært skilt på papiret. Dette er det riktige å gjøre. Dette er ekte. Hun fortalte meg at hun vil gifte seg igjen.Jeg er lykkelig, skal Blake ha fortalt til en venn, ifølge The Mirror.

Amy og Blake giftet seg i Miami i mai 2007. I januar i år tok Blake - fra sin fengselscelle- initiativet til å gjennomføre en skilsmisse, og i sommer ble de skilt.

Nå frykter også managamentet til Amy at romansen han få henne til å miste fokuset. De har derfor gitt henne husarrest fram til 2010 i et håp om at hun skal konsentrere seg om musikken og gjøre ferdig den nye albumet sitt.

- Hun har nå fått forbud mot harde fester og er nødt til å jobbe et visst antall timer om dagen. Hun må også følge en streng timeplan og vil bli overvåket slik at de kan være sikre på at hun sover og spiser ordentlig, sier en kilde til den britiske avisen.

Vibelønner gode kjendistips. Tips oss påseher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil1901. 

LES OGSÅ: - Ta meg tilbake