PENDLER: Eva Longoria og ektemannen bor for tiden på hver sin kant av landet, og har derfor kun anledning til sengekos i helgene. Foto: All Over Press
PENDLER: Eva Longoria og ektemannen bor for tiden på hver sin kant av landet, og har derfor kun anledning til sengekos i helgene. Foto: All Over PressVis mer

- Vi har bare sex i helgene

Eva Longoria og ektemannen har det for travelt hele uken...

SEHER.NO: Eva Longoria Parker (34)har blitt superstjerne takket være rollen i "Frustrerte Fruer", men jobben tar mye tid for 34-åringen.

Nå innrømmer stjernen at det er vanskelig å finne tid til sengekos med ektemannen Tony Parker, og at det kun blir action på soverommet i helgene, ettersom de begge er så travelt opptatt.

Tony Parker spiller nemlig basketball for San Antonio Spurs i Texas, mens Eva spiller inn "Frustrerte Fruer" i Los Angeles.

- Jeg jobber tre til fire dager i uken. Og da flyr jeg til Texas for å ha langhelgen sammen med Tony. Så vi har bare sex i helgene, forklarer hun til Joy magazine, ifølge Contactmusic.

I fjor innrømmet skuespillerinnen til Now! Magazine at hun også elsker å bli dominert på soverommet.

- Jeg har ikke noe imot å bli bundet, særlig med silketørkler. Jeg elsker når mannen tar kontroll. Det er noe sexy ved det å adlyde.


Tross det travle livet, er Eva lykkelig gift og innrømmer at hun gjør alt for at ektemannen skal være lykkelig.

- Jeg elsker å være gift. Jeg er en del av noe større og viktigere nå. Ekteskapet gir meg så mye mer enn jobbene. Tony og jeg føler oss ekstremt knyttet til hverandre. Jeg elsker å være husfrue, det er veldig morsomt. Jeg lager mat, vasker og syr. Jeg vasker til og med klærne til Tony!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Kan det være sant?