- Vi har bare lest bøker og drukket av kokosnøtter

Stian Blipp ladet opp til en regntung kjendiskamp på Norway Cup-matta med å reise på romantisk slaraffentur med kjæresten Jamina. Se video!

SEOGHØR.NO:Onsdag var det duket for den årlige kjendiskampen fra Norway Cup, til inntekt for veldedige organisasjoner.

Kjendisene spilte enten på UNICEF-laget eller MOT-laget, og Stian Blipp (25) var en av de som hadde møtt opp for å vise sin støtte.

Se video fra kjendiskampen øverst i artikkelen!

Den populære TV 2-programlederen spilte på UNICEF-laget som til slutt vant 2-0 på Ekebergsletta.

På den regnfylte fotballbanen kunne Stian fortelle at han heldigvis har rukket å ta seg en romantisk sommerferie i varmere strøk med kjæresten Jamina Iversen (27).

- Vi var på en nydelig 17 dagers slaraffentur til Indonesia. Vi har lest masse bøker og drukket masse kokosnøtter. Skikkelig strandferie hvor det var sand i alt av klær, det er sånn det skal være, ler kjekkasen.

Oslo  20150729.
AUF-leder Mani Hussaini (t.v) og Stian Blipp deltar i kjendiskampen under Norway Cup på Ekebergsletta onsdag. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Oslo 20150729. AUF-leder Mani Hussaini (t.v) og Stian Blipp deltar i kjendiskampen under Norway Cup på Ekebergsletta onsdag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer

På Stians Instagram, kan man se flere bilder av paret på ferie.

- Dårlig kondis

Blipp er populær hos jentene og ser ut til å holde seg i god form. Men etter kjendiskampen kunne han fortelle at kondisjonen hans ikke er noe å skryte av.

- Jeg følte meg tøff i trynet når jeg gikk utpå der, men etter bare en sånn lang runde ble jeg kjempesliten. Jeg trener en del, men når det gjelder kondis så er jeg horribel, sier Blipp med et smil.

Se flere bilder fra kampen her:

STILTE OPP: Petter Northug var en av kjendisene som hadde stilt opp.  Foto: NTB scanpix
STILTE OPP: Petter Northug var en av kjendisene som hadde stilt opp. Foto: NTB scanpix Vis mer

ENIGE: Thomas Ulsrud og Sandra Borch på vei ut på banen i kjendiskampen under Norway Cup på Ekebergsletta onsdag.  Foto: NTB scanpix
ENIGE: Thomas Ulsrud og Sandra Borch på vei ut på banen i kjendiskampen under Norway Cup på Ekebergsletta onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

DUELL: Thomas og Petter Northug i duell på fotballbanen.  Foto: NTB scanpix
DUELL: Thomas og Petter Northug i duell på fotballbanen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det var ekstremt bra at jeg fikk meg kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.