SLUTT: Robin Johansson, kjent fra blant annet realityserien «Paradise Hotel», datet nylig den danske realityprofilen Fie Laursen. Nå er det slutt. Foto: Privat / Se og Hør
SLUTT: Robin Johansson, kjent fra blant annet realityserien «Paradise Hotel», datet nylig den danske realityprofilen Fie Laursen. Nå er det slutt. Foto: Privat / Se og Hør Vis mer

Robin Johansson:

- Vi har avsluttet det vi hadde

Lykken brast for den tidligere «Paradise Hotel»-profilen og den danske profilen.

Publisert

Siste: Lørdag formiddag skriver danske Se og Hør at Fie Laursen og Robin Johansson har avsluttet forholdet.

- Min eneste kommentar er at vi har avsluttet det vi hadde. Jeg tar en pause et par dager, for jeg har det virkelig ikke bra, skriver Laursen i en melding til nettstedet.

Johnsson på sin side sier til Se og Hør at han er sjokkert og ikke helt vet hva som skjer.

- Jeg la ut en story på Instagram og beskrev meg selv som singel. Da sendte hun meg flere videoer hvor hun gråt, sier han, og fortsetter:

- Vi har bare vært med hverandre i seks dager, og jeg har ikke de følelsene som tilsier at man er i et forhold. Man vet aldri hva som skjer i fremtiden, jeg synes jo hun er verdens herligste. Men jeg er virkelig ikke klar for et forhold akkurat nå.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Robin Johansson (24) har for lengst etablert seg som et kjent TV-fjes. Han har deltatt i den svenske versjonen av skandaleserien «Ex on The Beach», og han sjekket også inn i den norske versjonen av «Paradise Hotel» tidligere i år.

Han har også preget spaltene i sladrepressen på grunn av sitt tidligere forhold til den norske superbloggeren Sophie Elise Isachsen (24).

Nå har den unge svensken begynt å date den danske realitydeltakeren, influenseren og bloggeren Fie Laursen (23).

Det bekrefter Johansson overfor Se og Hør.

Laursen har vært et kjent fjes for det danske folk i flere år allerede. 23-åringen har blogget i en årrekke, og dessuten deltatt i en rekke TV-programmer, blant annet noen episoder av danske «Paradise Hotel» i 2015. Hun var også å se i den danske utgaven av den skandaleombruste realityserien «Ex on The Beach» i år.

- Han er så nydelig

DATER: Robin Johansson dater nå den danske realitykjendisen Fie Laursen. Foto: Morten Hauge
DATER: Robin Johansson dater nå den danske realitykjendisen Fie Laursen. Foto: Morten Hauge Vis mer

Johansson bekrefter flørten overfor Se og Hør, og avslører at de ble kjent bare for et par uker siden.

- Vi traff hverandre på Instagram. Hun begynte å følge meg, så dro jeg til København for å møte henne. Jeg har bare kjent henne i omtrent to uker, sier 24-åringen til Se og Hør.

View this post on Instagram

Meet my baby @robinjohanson

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

Johansson sier videre at de snakket sammen lenge på FaceTime - noe som gjorde at han dro direkte til København for å møte Laursen i virkeligheten. Nå har det hele utviklet seg til en flørt, og til Se og Hør sier Johansson at de nå har begynt å date hverandre.

- Jeg liker henne veldig godt, og særlig personligheten hennes. Vi er ganske like, avslører den tidligere «Paradise Hotel» -deltakeren.

View this post on Instagram

... Savner jeg lidt

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

Den danske jenta har de siste ukene delt en rekke bilder av seg selv og Johansson på sin Instagram-profil, hvor hun har 329 000 følgere.

- Fansen er dømmende

ORAGSME: Rød løpers reporter Kine ble synlig flau da «Paradise Hotel»-deltaker Robin la ut om sin noe uvanlige orgasmeopplevelse. Vis mer

Til Se og Hør forteller Laursen at hun synes Johansson er nydelig, og at de to ser hverandre mye for tiden.

- Nå har han besøkt meg i Danmark og jeg gleder meg til han skal vise meg Norge, det ser vakkert ut og menneskene der virker så søte, sier hun.

Laursen innrømmer likevel at det ikke bare har vært lett å avsløre sin nye flamme til det danske folk.

View this post on Instagram

missing our third wheel 😂❤️

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

- Det har vært litt vanskelig å vise ham fram i Danmark, fordi mine fans er svært dømmende på grunn av hans fortid med vold, som de har lest om i norsk presse.

- Men det endrer ikke mine følelser for ham. Han er veldig søt med meg, sier hun videre til Se og Hør.

View this post on Instagram

Smilet siger alt

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on

På Instagram har 23-åringen delt flere bilder av sin nye svenske flamme. På mange av bildene holder de rundt hverandre og ser tydelig forelsket ut.

Slapp låt

SJEKKER INN: Svenske Robin Johansson (24) var tidligere sammen med toppbloggeren Sophie Elise. Nå ønsker han å kvitte seg med stempelet som «eksen til …» når han sjekker inn på den norske utgaven av Paradise Hotel. Foto/edit: Kine Falch/Jonas Scheie Hammer Vis mer

Det har tidligere stormet mye rundt Johansson. Det kom mange reaksjoner i januar i år, da det ble kjent at han skulle delta i «Paradise Hotel», spesielt med bakgrunn i hans turbulente fortid med vold.

Da Se og Hør tok en prat med Johansson i april i forbindelse med at han skulle slippe låt, ønsket imidlertid 24-åringen å legge fortiden bak seg, og å gi nordmenn og alle andre et annet inntrykk.

- Jeg synger om livet mitt. Jeg forteller om vanskelige ting jeg har gått gjennom, og tror at de som har fulgt meg en stund vil kunne få en del svar på det de lurer på, sa han den gang.

Du fremstår som veldig åpen i låten, hva er målet ditt?

- Jeg har gått gjennom utrolig mye dritt, noe som har gjort at mange også tenker dritt om meg. Det har blant annet gitt meg problemer med jenter i ettertid, innrømmet han den gang.

Tidligere har Johansson vært i et svært offentlig og turbulent forhold med toppblogger og forfatter Sophie Elise Isachsen. De to var et par i halvannet år, og forholdets opp- og nedturer ble godt dokumentert i TV 2-serien «Bloggerne».

Løy om forhold

Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson møtes for å snakke om bruddet. Robin tar til tårene da han ber Sophie Elise om en ny sjanse. Vis mer

Nå ser imidlertid Johansson fremover, og i likhet med sin nye flamme, er også han en etablert reality-personlighet, både i Norge og Sverige.

Under årets utgave av «Paradise Hotel» skapte han blant annet kontrovers da han og deltakeren Jamilla Brooke Wais (24) løy om at de hadde blitt kjærester.

Det skjedde da Wais la ut et innlegg på Instagram hvor hun hevdet at hun og Johansson hadde blitt et par. Senere samme kveld viste det seg imidlertid at det hele var en løgn - og at det ikke stemte at hun og Johansson var kjærester.

De bekreftet også forholdet til en rekke norske medier. Senere gikk Wais imidlertid ut og beklaget det hele.

DRAMATISK: I fjor ble svenske Robin Johansson knivstukket syv ganger etter en kveld på byen. Her forteller han hva som skjedde. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

- Det skulle være en morsom spøk, og vi trodde folk skulle skjønne at det bare var tull. Det ble helt feil, forklarte hun overfor Se og Hør i april.

LES OGSÅ: Blir pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer