- Vi har allerede vunnet

Monsterrockerne i Lordi plages ikke av Grand Prix-stress...

<strong>IKKE AKKURAT "LA DET SWINGE":</strong> Lordi hadde som mål å tilføre Grand Prix noe nytt. Det ser det ut som de har klart... Foto: All Over Press
IKKE AKKURAT "LA DET SWINGE": Lordi hadde som mål å tilføre Grand Prix noe nytt. Det ser det ut som de har klart... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Djevelsk moro!


Ved å gå videre til finalen har demonene fra de finske skoger nådd målet de satte seg. Nå tar de resten som en bonus.


- En fjerdeplass hadde vært perfekt. Vi er jo et hardrock-band utkledd som monster i en popkonkurranse, sier bandmedlem "Amen" til Aftonbladet.


Bandet med horrorkostymene hadde ingen problemer med å gå videre fra torsdagens semifinale.


De andre landene som gikk videre er: Russland, Makedonia, Bosnia, Litauen, Ukraina, Irland, Tyrkia, Armenia - og Sverige.


Hardrock-gruppa har ett av de mest kontroversielle bidragene i slagerfestivalens historie med "Hard Rock Hallelujah". De fem medlemmene som kaller seg "Lordi", "Amen", "Kita", "Awa" og "Ox", har blant annet blitt beskyldt for å lefle med satanisme.


Men metalgutta - som er ett av Finlands bestselgende band- tar seg ikke nær av kritikken.


- Dette er jo bare et sidespor for oss. Etter Grand Prix skal vi tilbake til Finland og kjøre vårt vanlige opplegg, sier vokalisten Lordi.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer