John Legend og Chrissy Teigen:

- Vi har aldri vært nære venner

John Legend avslører detaljer rundt vennskapet til Kim Kardashian og Kanye West.

BERØMTE PAR: Chrissy Teigen og John Legend har lenge hatt et vennskap til Kim Kardashian og Kanye West. Vennskapet mellom de to stjerneparene er derimot ikke som folk tror. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE PAR: Chrissy Teigen og John Legend har lenge hatt et vennskap til Kim Kardashian og Kanye West. Vennskapet mellom de to stjerneparene er derimot ikke som folk tror. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

John Legend (40) og Chrissy Teigen (33) har vært et par i over ti år, og regnes som et av Hollywoods mest populære og stabile par. Duoen er blant annet kjent for sin ekte og ærlige tilnærmelse til livet, til tross for at de er en av verdens største stjerner.

Nylig stilte paret opp i et stort intervju med Vanity Fair, hvor det blant annet kommer frem at deres nærmeste venner slettes ikke har noen kjendisstatus, til tross for at de ofte har blitt observert med andre kjendispar, deriblant Kanye West (42) og Kim Kardashian (39).

Parene har blant annet feiret påske sammen, og de har vært selvskrevne gjester under hverandres bryllup. Fra utsiden har vennskapet, spesielt mellom Kardashian og Teigen, blitt fremstilt som nært, men skal vi tro sistnevntes ektemann er ikke alt slik man har trodd.

Ikke alltid enige

Legend og Wests vennskap strekker seg, i likhet med Kardashian og Teigen, langt tilbake i tid. Allerede før John Legend ble et kjent navn ble han kjent med den kontroversielle rapperen. Ifølge Vanity Fair var det nettopp West som hjalp sangeren i gang med karrieren.

- Kanye, hvis han tror på deg, så er han en veldig ildfull markedsfører og støttespiller, poengterer Legend til magasinet.

Legend og West har siden den gang vært gode venner, selv om de ikke alltid har vært enige. Legend og kona er nemlig gode venner av USAs tidligere president ,Barack Obama (58), og hans kone, Michelle Obama (55), og har ved flere anledninger uttrykt sin frustrasjon mot president Donald Trump (73) via sosiale medier.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

West, på sin side, er en åpen sympatisør av Trump, og har opp til flere ganger måttet forsvare seg. Når rapperen først viste sin støtte for presidenten sendte Legend en melding til West.

- Hei, det er JL. Jeg håper du vil revurdere å samkjøre deg med Trump. Du er altfor mektig og innflytelsesrik til å støtte hvem han er og hva han står for. (...) Ikke la dette være en del av arven din. Du er den største artisten i vår generasjon, skrev Legend i en tekstmelding, gjengitt av Elle.

Ikke bestevenner

Til tross for sine politiske uenigheter har parene likevel klart å opprettholde vennskapet som i hvert fall fra utsiden har sett bra ut. I det nyeste intervjuet med Vanity Fair skaper «All of me»-sangeren derimot noen riper i lakken.

Til magasinet innrømmer 40-åringen at parene slettes ikke er bestevenner.

- Jeg forsøker ikke å fornekte et vennskap til Kanye, fordi jeg elsker han fremdeles og elsker det vi har gjort sammen på en kreativ måte, sier Legend og legger til:

- Men vi har aldri vært nære venner.

VENNER: John Legend og Chrissy Teigen er ikke så nære venner med Kim Kardashian og Kanye West som man kanskje har trodd. Foto: NTB Scanpix
VENNER: John Legend og Chrissy Teigen er ikke så nære venner med Kim Kardashian og Kanye West som man kanskje har trodd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller Legend, som selv er svært politisk av seg, om hvordan han mener Kanyes tilnærming til politikken er.

- Jeg tror det som alltid har vært utfordrende er at Kanye aldri har vært særlig politisk av seg. Jeg tror ikke at han vet hva det er med Trumps politikk som han egentlig liker. Han har på en måte omfavnet Trumps oppblåste ånd og energien han får av at han selv blir motkulturell av å støtte han, forteller Legend om West.

BLOKKERT: Chrissy Teigen og president Donald Trump er ikke bestevenner. Nylig ble det igjen bråk mellom dem på Twitter. Video: Viaplay. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kranglet i bryllupet

Som tidligere nevnt var Legend og Teigen gjester i bryllupet, da Kardashian og West giftet seg i den italienske byen Firenze i 2014. Teigen har tidligere innrømmet at hun og ektemannen lagde en scene i bryllupet da de havnet i en stor krangel.

Det var da paret gjestet TV-Showet «Watch What Happens Live», med Andy Cohen (51) tidligere i år, at duoen bekreftet ryktene om at de kranglet, ifølge Contact Music.

- Det var en diger krangel, avslørte tobarnsmammaen til Cohen.

Videre forklarte Teigen at det hele dreiet seg om sin egen usikkerhet, da hun ble overveldet av alle de store stjernene som var samlet under et tak, og at det rett og slett skremte henne.

- Jeg var bare veldig usikker, og det hjalp ikke at jeg hadde drukket alkohol, avsluttet hun.

LES OGSÅ: Dukket opp med ny flamme etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer