TAKKET PETTER FOR SEIEREN: Benedicte Valen gikk til topps i "Paradise Hotel" sammen med Petter Pilgaard (29). Foto: TV3
TAKKET PETTER FOR SEIEREN: Benedicte Valen gikk til topps i "Paradise Hotel" sammen med Petter Pilgaard (29). Foto: TV3Vis mer

- Vi har aldri sydd puter under armene på Petter

Mamma Wenche er stolt av Paradise-sønnen...

SEHER.NO: Etter en dramatisk finale, gikk Benedicte Valen (20) og Petter Pilgaard (29) til topps i realityserien "Paradise Hotel" på TV3 torsdag.

Petter, som har hele veien vært stemplet som favoritt blant konkurrentene, har aldri lagt skjul på sin elsk for dyr champagne og fine damer, og ryktene har godt om et liv levd over evne.

"Paradise"-seieren feiret "champagnekongen" hjemme hos familien i Bærum, som understreker at selv om sønnen har dyre vaner, er han ingen bortskjemt pappagutt fra Bærum.

- Vi har aldri sydd puter under armene på Petter, eller gitt ham alt han peker på. Sønnen min har alltid stilt opp for familien uten å forvente å få noe tilbake. Hvis båten skal stoffes eller huset må beises, melder han seg alltid frivillig for å hjelpe til - uansett hvor opptatt han er, sier mamma Wenche til Se og Hør Weekend - som er på gaten fra i dag, fredag.

Pilgaard har rukket å bli uhyre populær etter realitysuksessen, men selv aner ikke 29-åringen hvorfor folk er så glad i han.

- Jeg er bare meg selv, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så interessant, sier han til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Rømte fra svineinfluensa

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.