- Vi har aldri sett henne så sexy før

Christina Aguilera fikk skryt for både former og stil på Time Magazine-galla. Se bilder!

SKRYT: Christina Aguilera fikk moteskryt for sitt sofistikerte utseende. Her blir hun intervjuet på rød løper på vei inn til gallaen. Foto: FameFlynet
SKRYT: Christina Aguilera fikk moteskryt for sitt sofistikerte utseende. Her blir hun intervjuet på rød løper på vei inn til gallaen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinne Christina Aguilera (32) har de siste årene vært nødt til å tåle krasse kommentarer både for sin formfulle kropp og hva folk mener er mangel på motesans.

Men nå får kvinnen med den kraftfulle stemmen sin revansje overfor alle som har snakket nedlatende til henne - inkludert Kelly Osbourne (28), som regelrett har kalt henne feit.

Da «Beautiful»-stjernen ankom rød løper under Time Magazines årlige galla, i forbindelse med at listen over verdens 100 mest innflytelsesrike personer ble offentliggjort, var det flere som fikk bakoversveis da de så stjernen.

Aguilera strålte i en sort kjole, med nedtonet sminke og viste frem sine nye slanke kurver.

«Vi har aldri sett henne så sexy før! Borte er de rare hårfargene og «drag queen»-sminken. Kjolen er enkel, men samtidig sexy, og diamantene rundt halsen hennes gjør prikken over i-en», skriver nettstedet TooFab.
 
På gallaen ble 32-åringen hedret for sitt talent som artist, og var i selskap med Hollywood-kjendiser som Justin Timberlake (32) og Jessica Biel (31), Bryan Cranston (57), Lena Dunham (26), Claire Danes (34), Hugh Dancy(37) og R&B-artist Frank Ocean (25).

Vår egen sjakk-konge Magnus Carlsen (22) befinner seg også på den gjeve listen, og var selvfølgelig til stede på gallaen i New York tirsdag kveld.

Se bilder av kjendisene på Time Magazine-galla i bildeserien nederst i saken!

LES OGSÅ: Kronprinsesse Maximas far er uønsket til kroningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer