NYBAKTE FORELDRE: Stacy Keibler og ektemannen Jared Pobre stråler av babylykke etter at de fikk en liten datter onsdag.
 Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.com
NYBAKTE FORELDRE: Stacy Keibler og ektemannen Jared Pobre stråler av babylykke etter at de fikk en liten datter onsdag. Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.comVis mer

- Vi har aldri opplevd så mye glede før

Stacy Keibler dumpet George Clooney ifjor fordi han ikke ville ha barn. Nå er hun endelig blitt mamma.

SEOGHØR.NO: Et knapt år etter at Stacy Keibler (34) gjorde det slutt med George Clooney (53) har hun både rukket og gifte seg og få barn.

I mars ga den blonde skjønnheten sitt ja til multimillionæren Jared Pobre (39), og denne uken ble hun mor for aller første gang.

De nybakte foreldrene er fra seg av glede over fødselen til sin lille datter, avslører Keibler på sin egen nettside fredag.

- Jared og jeg har blitt velsignet med en ny kjærlighet i livene våre. Ava Grace ble født hjemme onsdag, skriver hun.

- Vi har aldri opplevd så mye glede som dette tidligere! Tusen takk for alle lykkeønskninger og positiv energi.

BLE MAMMA: Keibler avslørte at hun var gravid i mars på sosiale medier ved å poste et bilde av en bolle i ovnen. Foto: Stella Pictures
BLE MAMMA: Keibler avslørte at hun var gravid i mars på sosiale medier ved å poste et bilde av en bolle i ovnen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Graviditeten styrket ekteskapet

Keibler var heldig og hadde et svært lettvint svangerskap.

- Jeg har ikke vært dårlig eller trøtt en eneste dag, fortalte hun til People tidligere i år.

I steden for å gå gjennom morgenkvalme og utmattelse brakte graviditeten bare gode ting med seg for Stacy. Til og med ekteskapet høstet godt av situasjonen.

- Båndet vårt er så sterkt og spesielt, og å bli gravid har vært med på å styrke dette ytterligere. Det har vært så gøy å forberede oss til å bli foreldre sammen, sa hun til Fit Pregnancy magazine i mai.

LES OGSÅ: - Å være gravid er ingen unnskyldning for å fråtse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.