ALDRI VÆRT SLUTT: Ifølge Brian Austin Green har forholdet mellom han og Megan Fox aldri tatt slutt i løpet av de seks årene de har vært sammen. Paret giftet seg i sommer.  Foto: All Over Press
ALDRI VÆRT SLUTT: Ifølge Brian Austin Green har forholdet mellom han og Megan Fox aldri tatt slutt i løpet av de seks årene de har vært sammen. Paret giftet seg i sommer. Foto: All Over PressVis mer

- Vi har aldri datet noen andre

«90210»-stjernen hevder ryktene er oppspinn.

SEHER.NO: Stjerneparet Brian Austin Green (37) og Megan Fox (24) vekket oppsikt, da det i juni ble kjent at de hadde giftet seg i all hemmelighet i en privat seremoni på Hawaii.

Forholdet mellom de to stjernene har nemlig vært offer for en rekke spekulasjoner de siste årene, og det har ved flere anledninger gått rykter om at det har blitt slutt, før de så har blitt sammen igjen.

Derfor var det nok også mange som ble overrasket, da paret ble smidd i Hymens lenker tidligere i sommer.

I et intervju i den siste utgaven av bladet Details nekter imidlertid Austin Green for at paret har hatt problemer, og forteller at det aldri har vært snakk om å gjøre det slutt, eller date noen andre i løpet av de seks årene de har vært sammen, skriver Us Magazine. 

- Vi har vært sammen i seks år. Finn et bilde av oss sammen med en annen kjæreste, jeg utfordrer deg. Du vil bare finne bilder av henne mens hun gjør presse med Shia LaBeouf eller meg med min sønn. Det er det. Vi har aldri datet noen andre eller gjort noe annet, sier Brian til bladet. 

Paret møttes og ble kjærester da Megan bare var 18 år gammel, og i ferd med å slå gjennom i Hollywood. Og den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen forteller at han ble overrasket og imponert over hvor moden Fox var i så ung alder, og at hun var en fantastisk støtte for ham i en tid han oppfattet som ganske tung. 

- Da vi møttes hadde jeg akkurat blitt separert og et forhold var det siste jeg hadde i tankene. Det var aldri noe jeg trodde at kom til å bli seriøst. Men hun fikk frem sider ved meg som jeg hadde mistet i mitt andre forhold. Jeg kom ut av «90210» og hadde egentlig ikke lyst til å forlate huset mitt. Jeg var livredd pressen. Jeg var redd for hva folk tenkte om meg. Megan klarte å styrke selvtilliten min. Og samtidig så var jeg en ansvarlig og stabil person for henne å være rundt. Vi bare passet sammen, sier han.

Brian forteller også at Megan er en fantastisk stemor for hans sønn, Kassius (8), som han har med eksen Vanessa Marcil. 

- Megan er absolutt min bedre halvdel når det gjelder foreldrerollen. Hun bare skjønner det. Det er rent instinkt for henne.

Og skuespillerstjernen avviser også at han føler seg truet av sin vakre kones enorme filmsuksess, og oppmerksomheten hun får i pressen.

- Jeg vet at det normale er at mannen jobber, har suksess og kommer hjem med lønnssjekken. Jeg vet ikke hvem som sa at det skulle være slik, men det er det folk forventer. Jeg bryr meg ikke. Herregud, til neste år kan det tenkes jeg er med i en eller annen spinnvill film som blir enorm og ting kan endre seg totalt. Jeg kan garantere at hvis det skjer så vil hun si «Takk gud. Nå kan du gå og gjøre all den dritten. Jeg er lei av det», forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Dumpet moren fra bryllupet