Laura Prepon og Ben Foster:

- Vi har akkurat giftet oss

De møttes i 2016, tre måneder etter ble de forlovet, og året etter ble de foreldre. Nå er skuespillerparet også gift.

GIFT: Søndag ble skuespillerparet Laura Prepon og Ben Foster mann og kone. Det kunne Laura dele på Instagram. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Søndag ble skuespillerparet Laura Prepon og Ben Foster mann og kone. Det kunne Laura dele på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i juli i 2016 nyheten om at Laura Prepon (38), kjent fra «That '70s Show» og «Orange Is the New Black», hadde begynt å date «X-Men»-stjernen Ben Foster (37).

I oktober samme år ble det kjent at de hadde forlovet seg. I august i fjor kunne duoen glede seg over å bli foreldre for første gang, og søndag kunne duoen meddele at de har blitt mann og kone.

- Akkurat giftet oss! Takk for all kjærlighet og støtte fra dere som ønsker oss alt godt, skrev 38-åringen på Instagram.

Lang planlegging

Ifølge People var planleggingen av bryllupet ingen enkel oppgave i deres travle hverdag.

Til nettsiden i januar kunne Laura avsløre at hun akkurat hadde startet planleggingen.

- Vi ønsker oss et lite bryllup, men vi har veldig mange mennesker som vi bryr oss om som vi gjerne har lyst til å invitere, så det er vanskelig, sa hun og la til:

- Gjestelisten er noe som tydeligvis kan skape litt problemer. Hittil er vi allerede 50 mennesker!

Fødte i hemmelighet

Det var i januar i fjor nyheten om at «That '70s Show»-stjernen var gravid. Den gang var det People som delte den gledelige nyheten. Duoen selv valgte å holde seg tyst.

Noen måneder før hadde Laura imidlertid røpet kjønnet på babyen da hun gjestet talkshowet «LIVE with Kelly and Ryan».

- Det er ganske rart fordi man blir så overrasket. «Jeg kan ikke tro at det har gått åtte måneder allerede.» Og så tenker man: «Herregud, nå må hun komme ut snart», sa hun, ifølge Us Weekly.

FENGSELSDRAMA: Her er traileren til sesong fem av Orange is the New Black. Video: Netflix Vis mer

Måneden etter snakket hun også om forventningene i forkant av fødselen.

- Jeg skaper et liv og det er så fantastisk. Jeg er i ekstase over denne opplevelsen, men man går gjennom så mange endringer, sa hun.

Verner om privatlivet

Kort tid etter at Ben fridde til Laura dukket de opp sammen arm i arm under premieren til Lauras nyeste film «The Girl on the Train». Der viste skuespilleren seg med en skinnende diamantring på fingeren.

Saken fortsetter under:

FORT I SVINGENE: Forholdet mellom Laura og Ben har kun vart i drøye to år, men nå er de både blitt foreldre og ektepar. Foto: NTB Scanpix
FORT I SVINGENE: Forholdet mellom Laura og Ben har kun vart i drøye to år, men nå er de både blitt foreldre og ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen Ben skal ha fridd til Laura med. Foto: wenn.com
RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen Ben skal ha fridd til Laura med. Foto: wenn.com Vis mer

Skuespilleren har tidligere uttalt at hun ønsker å holde privatlivet for seg selv, og ønsker derfor ikke å dele altfor mye fra hverdagen med Ben.

- Jeg vil ikke bruke dagen min på å oppdatere sosiale medier. Jeg vil nyte livet mitt. Jeg ønsker å slippe folk innpå meg og la fans vite hva jeg driver med, men det er også mye jeg liker å verne om, fortalte hun til magasinet Marie Claire, ifølge People.

LES OGSÅ: - Det var et bra forhold, men det er over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer