Laura Prepon og Ben Foster:

- Vi har akkurat giftet oss

De møttes i 2016, tre måneder etter ble de forlovet, og året etter ble de foreldre. Nå er skuespillerparet også gift.

GIFT: Søndag ble skuespillerparet Laura Prepon og Ben Foster mann og kone. Det kunne Laura dele på Instagram. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Søndag ble skuespillerparet Laura Prepon og Ben Foster mann og kone. Det kunne Laura dele på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i juli i 2016 nyheten om at Laura Prepon (38), kjent fra «That '70s Show» og «Orange Is the New Black», hadde begynt å date «X-Men»-stjernen Ben Foster (37).

I oktober samme år ble det kjent at de hadde forlovet seg. I august i fjor kunne duoen glede seg over å bli foreldre for første gang, og søndag kunne duoen meddele at de har blitt mann og kone.

- Akkurat giftet oss! Takk for all kjærlighet og støtte fra dere som ønsker oss alt godt, skrev 38-åringen på Instagram.

Lang planlegging

Ifølge People var planleggingen av bryllupet ingen enkel oppgave i deres travle hverdag.

Til nettsiden i januar kunne Laura avsløre at hun akkurat hadde startet planleggingen.

- Vi ønsker oss et lite bryllup, men vi har veldig mange mennesker som vi bryr oss om som vi gjerne har lyst til å invitere, så det er vanskelig, sa hun og la til:

- Gjestelisten er noe som tydeligvis kan skape litt problemer. Hittil er vi allerede 50 mennesker!

Fødte i hemmelighet

Det var i januar i fjor nyheten om at «That '70s Show»-stjernen var gravid. Den gang var det People som delte den gledelige nyheten. Duoen selv valgte å holde seg tyst.

Noen måneder før hadde Laura imidlertid røpet kjønnet på babyen da hun gjestet talkshowet «LIVE with Kelly and Ryan».

- Det er ganske rart fordi man blir så overrasket. «Jeg kan ikke tro at det har gått åtte måneder allerede.» Og så tenker man: «Herregud, nå må hun komme ut snart», sa hun, ifølge Us Weekly.

FENGSELSDRAMA: Her er traileren til sesong fem av Orange is the New Black. Video: Netflix Vis mer

Måneden etter snakket hun også om forventningene i forkant av fødselen.

- Jeg skaper et liv og det er så fantastisk. Jeg er i ekstase over denne opplevelsen, men man går gjennom så mange endringer, sa hun.

Verner om privatlivet

Kort tid etter at Ben fridde til Laura dukket de opp sammen arm i arm under premieren til Lauras nyeste film «The Girl on the Train». Der viste skuespilleren seg med en skinnende diamantring på fingeren.

Saken fortsetter under:

FORT I SVINGENE: Forholdet mellom Laura og Ben har kun vart i drøye to år, men nå er de både blitt foreldre og ektepar. Foto: NTB Scanpix
FORT I SVINGENE: Forholdet mellom Laura og Ben har kun vart i drøye to år, men nå er de både blitt foreldre og ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen Ben skal ha fridd til Laura med. Foto: wenn.com
RING PÅ FINGEREN: Det er denne diamantringen Ben skal ha fridd til Laura med. Foto: wenn.com Vis mer

Skuespilleren har tidligere uttalt at hun ønsker å holde privatlivet for seg selv, og ønsker derfor ikke å dele altfor mye fra hverdagen med Ben.

- Jeg vil ikke bruke dagen min på å oppdatere sosiale medier. Jeg vil nyte livet mitt. Jeg ønsker å slippe folk innpå meg og la fans vite hva jeg driver med, men det er også mye jeg liker å verne om, fortalte hun til magasinet Marie Claire, ifølge People.

LES OGSÅ: - Det var et bra forhold, men det er over