- Vi håper vi ikke må evakuere i natt også

Deltakerne i «Vinter-Robinson» kan få nye steder å sove etter nattens kuldesjokk.

MÅ FLYTTE?: TV3 vurderer å flytte Robinson-deltakerne til mer bekvemme forhold, etter at de natt til onsdag måtte evakueres fra innspillingen i Rauland på grunn av sterk kulde. Foto: Anders Myhr Nilsen/TV3
MÅ FLYTTE?: TV3 vurderer å flytte Robinson-deltakerne til mer bekvemme forhold, etter at de natt til onsdag måtte evakueres fra innspillingen i Rauland på grunn av sterk kulde. Foto: Anders Myhr Nilsen/TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV3 vurderer flere endringer i innspillingen av vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen», etter at deltakerne natt til onsdag måtte evakueres på grunn av sterk kulde.

Ifølge Dagbladet var temeperaturen i ferd med å krype ned mot minus 30 grader, da produksjonsledelsen grep inn.

Flere av årets deltakere har allerede blitt behandlet for frostskader etter å ha bodd flere netter i uisolerte hytter de har bygget selv.

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seher.no at innspillingen etter planen skal starte opp igjen onsdag ettermiddag.

Kanalen vurderer imidlertid å gi deltakerne mer kummerlige forhold for å unngå nye utsettelser i produksjoner.

- Vi vurderer å gi dem andre steder å bo, men det er ikke aktuelt å flytte produksjonen til et annet område. Det skyldes blant annet at det er mye logistikk som må på plass for en så stor innspilling. Foreløpig ser det heldigvis ut til at været skal bli litt mildere.

Ingen av deltakerne skal ifølge Vee Hanum skal ha fått varige skader på grunn av kulden, men flere skal ha blitt så redusert at de må stå over konkurranser.

- Det har vært en del frostskader, men vi har lært deltakerene forholdsregler for å beskytte seg mot kulden. Til tross for den lave temperaturen er det ennå ingen som har trukket seg eller truet med å trekke seg fra ekspedisjonen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er hun singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer