Kevin Hart:

- Vi hadde sex tre ganger

Montia Sabbag tar bladet fra munnen om sin angivelige affære med Hollywood-stjernen Kevin Hart.

I TRØBBEL: Kevin Hart har erkjent at det finnes intimt videomateriale av ham med en kvinne som ikke er hans kone. Nå snakker kvinnen, en amerikansk sminkør, ut. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Kevin Hart har erkjent at det finnes intimt videomateriale av ham med en kvinne som ikke er hans kone. Nå snakker kvinnen, en amerikansk sminkør, ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har stormet rundt den amerikanske skuespilleren Kevin Hart (38) etter at han ble dratt inn i en pikant utpressingssak forrige uke.

Nå stikker kvinnen som angivelig står bak det hele, den 27 år gamle sminkøren Montia Sabbag, ytterligere kjepper i hjula for den velkjente underholdningsprofilen.

VENTER BARN: Kevin Hart og kona Eniko Parrish venter sitt første barn sammen. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Kevin Hart og kona Eniko Parrish venter sitt første barn sammen. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med britiske Daily Mail går Sabbag i detalj om hennes påståtte hete netter med den gifte 38-åringen, og hevder blant annet at de hadde sex tre ganger.

- Han fortalte meg heller aldri at han var gift. Vi traff hverandre via felles venner på flyet til Las Vegas, og endte opp på et hotellrom samme natt. Han var sjarmerende og morsom, og vi fikk en utrolig bra kjemi, sier hun.

27-åringen hevder videre at hun ikke hadde anelse om at hun ble filmet.

- Jeg vet ikke hvem som gjorde det, men har noen mistanker. Det skjedde på hotellet, sier hun.

Krøp til korset

Sminkøren, som først ble omtalt som stripper, har hele tiden nektet for å være i besittelse av det intime videomaterialet som er utgangspunktet for utpressingsskandalen.

Utpresseren skal ifølge People ha truet Hart, som altså er å se i opptakene, med å spre videoklippene hvis han ikke punget ut en klekkelig sum.

- Noen har prøvd å lure Kevin i et mislykket utpressingsforsøk. Saken er under etterforskning, og vi kan derfor ikke kommentere ytterligere nå, uttalte en talsperson for 38-åringen til People forrige uke.

Kevin Hart, som er gift med Eniko Parrish (31) og er kommende trebarnsfar, krøp til korset i et Instagram-klipp samme dag, der han erkjente at videoklippene eksisterer.

«Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med mine kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette», konstaterte Hart, før han understreket at han nekter å la noen tjene penger på «hans feilskjær».

- Sjarmerende og morsom

Montia Sabbag forteller til Daily Mail at hun trodde Hart var singel.

Ifølge avisen er det snakk om flere forskjellige video-opptak, blant annet et der Hart sitter mellom lårene til Sabbag.

- Jeg samarbeider gjerne med politiet for å finne ut hvem som forsøker å lekke dette. Jeg står på Kevins side, sier hun.

VIL HJELPE: Montia Sabbag, her på en pressekonferanse forrige uke, sier hun vil samarbeide med politiet slik at personen eller personene som forsøker å lekke videomaterialet blir straffet. Foto: NTB Scanpix
VIL HJELPE: Montia Sabbag, her på en pressekonferanse forrige uke, sier hun vil samarbeide med politiet slik at personen eller personene som forsøker å lekke videomaterialet blir straffet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avviste utroskap

Verken Kevin Hart, hans kone eller talspersoner har kommentert Sabbags uttalelser.

Ifølge tv-kanalen E! har Hart, som har barna Hendrix (9) og Heaven (12) fra et tidligere ekteskap, måttet avvise rykter om utroskap flere ganger den siste tiden. Blant annet i sommer, da han responderte med følgende melding på Instagram:

«Jeg må bare le av dette tullet».

Hart, som har vært et kjent humornavn i Hollywood siden begynnelsen av 2000-tallet, har spilt i filmer som «40-Year-Old Virgin», «Scary Movie» og «Ride Along».

Han var for øvrig blant kjendisene som åpnet lommeboka for orkanofre etter ødeleggelsene i Texas og Louisiana forrige måned.

LES OGSÅ: Fjernet gifteringen etter fyllekjøring.